Heeft Justitie Micha Kat het zwijgen opgelegd?

How to lie with statistics
"Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent", zeggen wij hier wel eens tegen elkaar.Sinds Visstick G. die uitspraak in 2006 lanceerde eigenlijk al. Het internet is ook een uitstekend middel om halve zolen die ruzie zoeken met andere halve zolen in de gaten te houden, aangezien er dan nog wel eens wat te lachen valt.

Met behulp van het programma Tiny Tiny RSS houden wij inmiddels zoveel halve zolen in de gaten dat het niet bij te sloffen valt, met als gevolg dat we er af en toe eentje een paar dagen of weken uit het oog verliezen. In dit geval Micha Kat, de halve zool van Klokkenluideronline.nl, die zijn tijd vult met het van pedofilie beschuldigen van Jan en alleman, wat wel grappig is, maar door zijn overdrijving niet serieus te nemen, zoals uw en onze captain ook al eens aangeduid heeft.

Toen wij vandaag een paar stukjes op de webwerf van eerder genoemde Micha Kat wilden gaan lezen, daar wij reden hadden om aan te nemen dat ze weer bol zouden staan van de onbedoelde humor (wij begrepen uit ons RSS-lezertje dat Micha Kat betoogt dat Yvonne van Hertum de cel ingaat omdat ze te veel weet over de pedofilie in de top van het justitie-apparaat, of zoiets), kregen wij tot onze verbazing een foutmelding te zien, en wel deze:

" Error establishing a database connection

This either means that the username and password information in your wp-config.php file is incorrect or we can't contact the database server at localhost. This could mean your host's database server is down.

  • Are you sure you have the correct username and password?
  • Are you sure that you have typed the correct hostname?
  • Are you sure that the database server is running?

If you're unsure what these terms mean you should probably contact your host. If you still need help you can always visit the WordPress Support Forums. "

Als wij Micha Kat serieus zouden nemen, zouden wij nu zomaar kunnen denken dat Justitie hem uit de lucht gehaald had, maar zo staan de zaken niet en dus nemen wij gewoon aan dat Micha Kat in de opwinding over zijn laatste stukje bij de plaatsing daarvan een foutje gemaakt heeft waardoor niemand het kon lezen. Zo'n halve zool lijkt het ons namelijk wel. En inmiddels is de site ook weer gewoon in de lucht, dus uiteindelijk is dit weer een behoorlijk zinloos stukje.

Plaatje12-05-2009 13.19 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere