Lul, u bent geselecteerd

StommelingJones
Een grapjas heeft zichzelf ergens op internet Lul Behanger genoemd en een onzer emailadressen misbruikt, met als gevolg dat wij nu zijn spam mogen ontvangen.

Vandaag heeft deze Beste Lul misschien een Philips teevee gewonnen, schijnt:
"Beste Lul uit ,

U bent vandaag de mogelijke exclusieve winnaar van een PHILIPS AUREA LCD-TV!!!

Klik hier:
MOOI NIET DUS. SJ.

PLANET49 probeert  altijd de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven. Wanneer u in de toekomst geen E mails meer wilt ontvangen kunt u hier klikken:
VERGEET HET MAAR. SJ.

Auteursrechten: De rechten op alle teksten, afbeeldingen zowel als de layout, de HTML-code en de scripts zijn voorbehouden aan PLANET49 GmbH.
Voor elke vorm van wedergebruik is de uitdrukkelijke toestemming nodige van de huidige eigenaar van deze rechten.

Merken: PLANET49 is een geregistreerd merk van PLANET49 GmbH. Logo en merknamen worden in de regel niet als zodanig getoond. Het ontbreken
van dergelijke aanduiding houdt niet in dat het een vrije merk- of handelsnaam in de zin van de merkenwet (Waren- und Markenzeichenrecht) betreft.

Planet49 GmbH is onder het handelsregisternummer 80853 bij het Kantongerecht van Frankfurt am Main (Duitsland) geregistreerd. Als gemandateerde
rechtspersonen treden op bedrijfsleiders Christian Gudereit, Henning Munte, Marko Reinbacher. Het BTW-nummer (Umsatzsteuer-ID) is DE215956112.
"

Dus, Beste Lul, als je dit leest: wij pikken de teevee in. Dankjewel.29-05-2009 19.33 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere