Exit Mark Rutte

Stommeling Jones als kamerclown
Mark Rutte kan ons geen reet schelen.Mark Rutte kon ons geen reet schelen. Mark Rutte zal ons geen reet kunnen schelen. Mark Rutte heeft ons nooit een reet kunnen schelen. Mark Rutte zal ons nooit een reet gescheeld kunnen hebben. Maak het verhaal zelf af en kleur de plaatjes.

Maar om kort te gaan: eerder op de avond kwamen wij in de kroeg een gezellige dikkerd tegen die Hans heette en alsmaar riep: "Rutte rot op! Rutte rot op! Die zijn we kwijt! Rondje van mij!"

Wij dachten dat het misschien wel een VVD-kamerlid was, maar zo niet dan niet. Toen hij hoorde dat wij bij opinieleiders.nl werkten, zei hij: "Dan moet je nu schrijven dat Mark Rutte nog deze week vertrekt. Ben jij de eerste." Dus bij dezen zijn wij de eerste: Mark Rutte vertrekt nog deze week. Wij hebben geen flauw idee waarheen, maar wij vermoeden dat hij in ieder geval vertrekt als fractieleider van de VVD, want dat was hij toch?

Omdat wij nog vrij helder waren, hebben we gezellige dikke Hans ook nog gevraagd of Mark Rutte dan misschien ook maar meteen ergens burgemeester werd, maar daar kon hij geen zinnig antwoord op geven. Niet omdat hij het niet wist, want dat weten wij niet, of hij het wist, maar omdat hij geheel laveloos onder zeil gegaan was. Maar goed, nu weet u het dus: aan het eind van deze week is Mark Rutte in ieder geval geen fractieleider van de VVD meer. Bent u nu blij?30-05-2009 02.22 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere