Micha Kat overschreeuwt zichzelf steeds harder

flessen
StommelingJones
Micha Kat is hier al eens genoemd.Micha Kat heeft er zijn levenswerk van gemaakt om heel Nederland ervan te overtuigen dat het ministerie van justitie niets anders is dan een enorm pedofielennetwerk en dat zelfs de veroordeling van een fietsendief in Boerenkoolstronkeradeel of een wildplasser in flatstad Louloenersloot uitsluitend tot doel heeft eerdergenoemd pedofielennetwerk uit de wind te houden (dat hadden wij elders al eens gezegd, maar wij herhalen het graag, omdat wij het zo goed gevonden vinden).

Micha Kat heeft zijn eigen webzijde abusievelijk Klokkenluideronline genoemd, terwijl er van klokkenluiden geen sprake is, doch veeleer van cyberstalking of gewoon stalking, zonder cyber. Dat Micha Kat nog steeds zijn schreeuwerige gang kan gaan, duidt er volgens ons op dat Justitie hem en zijn hysterisch geblèr niet serieus neemt, waar wij Justitie geen ongelijk in kunnen geven. Toch schijnt Micha Kat wel eens een rechtszaak aan zijn broek te krijgen.

Op dit moment lijkt hij het aan de stok te hebben met ene Hans Westenberg, vice-president van de Haagse rechtbank. Uit Micha's stukje 'Website tegen foutste rechter van Nederland' maken wij op dat deze Westenberg een zaak tegen Micha Kat begonnen is wegens smaad en dankzij Micha's eigen webzijde die bolstaat van Micha's gelijk durven wij er tamelijk blind op te vertrouwen dat Micha Kat die zaak heel hard gaat verliezen.

Micha denkt daar anders over, wat wel grappig is. En weet u waarom dat zo grappig is? Neen? Dan leggen wij dat zometeen even uit, na dit citaatje uit eerdergenoemd stukje:

"[...] de laatste -ontluisterende- stand van zaken in het proces van de ‘toprechter’ tegen Klokkenluideronline en constateer opnieuw: het is game, set and match met de corrupte idioten van het vaderlandse juridische ‘establishment’. Wie neemt ze nog serieus, de ‘hoge’ en pedofiele ‘heren van stand’? In de aanloop naar het arrest aller arresten in de zaak Westenberg/Kat lanceert deze site hierbij een speciale website voor de foutste en meest gecorrumpeerde rechter van Nederland: Hans Westenberg! Uitspraak -maar niet heus- staat thans op 23 juni."

Vat u hem al, de grap? Nog niet? Komt ie: als Micha Kat met al zijn waanzinnige getoeter gelijk heeft, is het hele Nederlandse rechtssysteem door en door corrupt en is er natuurlijk never no way dat Micha Kat ooit een rechtszaak zou kunnen winnen en al helemaal geen rechtszaak die nota bene is aangespannen door "de foutste en meest gecorrumpeerde rechter van Nederland". Dat is logisch.

Mocht Micha Kat geheel tegen onze verwachtingen in toch winnen, dan heeft hij definitief verloren. In dat geval is immers duidelijk dat het met het door en door corrupt zijn van het Nederlandse rechtssysteem wel meevalt en dat ze er echt niet allemaal op uit zijn om de o zo belangrijke Micha Kat te pakken, wat dan wel jammer is voor Micha Kat, die daar toch zo'n beetje zijn bestaansrecht aan ontleent, nietwaar? Het komt er dus op neer dat Misthoorn Kat zich met zijn luide getoeter in een stevige verlies-verliessituatie gemanoeuvreerd heeft.

Wij kunnen daar wel om lachen en zijn reuze benieuwd hoe hij na de uitspraak nog woester om zich heen gaat krijsen dan hij nu al doet. Dankzij zijn gebrekkige logica en zijn dolzinnige betoogtrant kunnen wij nog een hele hoop uitermate komische stukjes tegemoet zien, zoveel is zeker.30-05-2009 20.15 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere