Micha de zelfkicker wil GeenStijl te lijf

StommelingJones
Micha Kat, bij ons inmiddels beter bekend als Micha de overschreeuwerd of Micha de zelfkicker, ziet overal pedofielen en al die pedofielen samen maken deel uit van een groot complot dat erop gericht is te verhinderen dat Micha de zelfkicker de Nederlandse samenleving vertelt dat er overal pedofielen zitten, zoiets.

In dit verband willen wij u deze oprisping van Micha de zelfkicker niet onthouden: 'Bombardeer crimineel Geenstijl met postings!'. GeenStijl wil namelijk het eeuwige gezeik van Micha de zelfkicker over Joris Demmink niet op de webzijde plaatsen en schijnt mensen die maar blijven spemmen een ip-ban te geven. Het is toch wat. Foei. Uw en onze captain heeft al jaren geleden een permanente ip-ban op GeenStijl opgelopen (zie 'Peter R. de Vries is voor zichzelf begonnen), evenals wijzelf, maar ja, dan moet je maar niet spemmen (rijmt op memmen, niet te verwarren met spammen, hetgeen rijmt op prammen).

Wat een beetje vervelend voor Micha de zelfkicker is, is dat hij zo langzamerhand ook zijn laatste greintje geloofwaardigheid verloren heeft, door in zee te gaan met zelfbenoemd pedofielenjaagster Yvonne 'neen hoor, ik ben zelf echt geen pedofiel, eerlijk niet' van Hertum en Wim 'een raar mannetje, ik?' Dankbaar. Die laatste schijnt inmiddels bezig te zijn met een opschoningsactie, maar dat is een heel ander verhaal.

Plaatje17-06-2009 18.48 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere