Stopkindersex.com weer eens uit de lucht

Gisterochtend viel het ons op dat Stopkindersex.com niet alleen weer eens aan het lasteren was geslagen, zoals men daar gewoon is, maar dat men daarbij dit keer wel bijzonder grof uithaalde.Wij overwogen om er een stukje aan te wijden, maar vonden dat al minder nodig toen bleek dat het slachtoffer daar zelf ook al aan gedacht had: 'De leugens van Leroy van Hoewijk uit Zierikzee, Liroy CoreISP CoreISP.nl info@coreisp.nl'.

Toch begonnen wij aan een stukje over Yvonne van Hertum, waarin wij erop wezen dat zij inmiddels wel verliefd lijkt op Micha Kat, zo vaak werden die schertsfiguur en zijn Joris Demmink demonstratie van aanstaande zaterdag recentelijk genoemd op stopkindersex.com, waar Yvonne van Hertum zogenaamd niets mee te maken heeft. Ook Wim Dankbaar kwam in ons stukje aan de orde en wij menen zelfs Arjan Dokelaar en Mitch Plat (is Mitch Plat Arjan Dokelaar, of is Arjan Dokelaar Mitch Plat?) genoemd te hebben, mede naar aanleiding van een reactie bij 'Micha de zelfkicker wil GeenStijl te lijf'.

Wij waren net lekker geïnspireerd bezig toen het dochtertje van onze stagiaire het in haar bolle harses haalde om met haar stepje over de redactie te gaan crossen, met als gevolg dat zij in één vloeiende beweging de stekkers uit drie computers tegelijk wist te trekken. Vervolgens moesten wij ons tegenover onze stagiaire ook nog gaan verantwoorden voor onze volkomen gerechtvaardigde woedeuitbarsting, wat nergens op sloeg, maar wel een hoop tijd kostte. Toen wij daarna bezig waren ons opnieuw op te laden voor een tweede versie van het te schrijven stukje, zagen wij in Tiny Tiny RSS dat de 'Stichting' De Vrienden van Matt Hoorn een stukje geplaatst had onder de kop 'Dag aandachtshoertje, dag, dag'. Aangezien wij de term aandachtshoer eerder op de dag ook al tegen waren gekomen en wel in verband met Yvonne van Hertum, besloten wij voor wij verder nog iets gingen doen eerst dat stukje eens te gaan bekijken en toen bleek ons stukje al niet meer nodig:

"De bal is eindelijk gaan rollen nadat de hosting provider van Stopkindersex.com en Dutchpredators.org een tegenstander van pedojaagster en aandachtshoer Yvonne van Hertum ging belasteren. De bal kaatste terug met als resultaat dat zowel Stopkindersex.com en Dutchpredators.org eraf liggen."

Dat hebben wij natuurlijk gecontroleerd en het bleek waar. Dutchpredators.info, niet te verwarren met Dutchpredators.org, wijdt er zelfs een overlijdensbericht aan en Overvonne.org viert het met dansende giraffen. En nu is het dus afwachten wanneer stopkindersex.com en dutchpredators.org terug zijn en wanneer Micha Kat er een stukje over schrijft onder de titel: 'Joris Demmink haalt verzetssites uit de lucht', of woorden van gelijke strekking. En omdat ze zo grappig zijn, hier nog even de dansende giraffen.

Dansende giraffen


30-06-2009 13.46 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere