Gevaarlijke pedofiel? Daarvoor is nader onderzoek nodig

Op zoek naar informatie over Yvonne van Hertum en haar Stichting Kind en Veiligheid, kwamen wij terecht op DNH nieuws.In de linkerkolom op de voorpagina van die webzijde valt te lezen:
"DNH nieuws is een webblog dat de goede kanten van pedofilie belicht en de slechte nieuwsberichten omtrent het fenomeen ontmaskert."
Hm. Daaruit zou je de conclusie kunnen trekken dat DNH ook slechte kanten ziet aan pedofilie en dat er volgens DNH misschien ook wel goede nieuwsberichten "omtrent het fenomeen" zouden kunnen zijn. Na lezing van een paar van de koppen denk je daar al anders over: Wie of wat is deze of dit DNH? Welnu, even zoeken op [dnh pedofiel] levert in ieder geval een link op naar youtube: ' YouTube - DNH leest voor uit eigen werk', waarbij DNH lijkt te staan voor "De Nieuwe Hilterman". Aangezien wij al een schijthekel aan de oude Hilterman hadden, hebben we het filmpje maar niet bekeken.

Er blijkt ook een fanclubsite te bestaan: 'De DNH - Michelius Michelianus Michel Hoff Fansite'. Het zou ons echter niks verbazen als DNH deze site zelf heeft opgericht en het lijkt ons sterk dat zijn fanclub veel leden heeft. De beschrijving op de voorpagina luidt:

"Beschrijving
Michelius Michelianus Michel Hoff ook wel de grote DNH genoemd is een uniek mens die een groot denker en schrijver is. Op dit weblog kunt u zich aansluiten als fan van DNH.
"
Op NUjij.nl is hij ook aanwezig geweest, en als hij het niet zelf was, was het een van de weinige leden van zijn fanclub, onder het pseudoniem artificial. Waarschijnlijk is deze artificial er afgeschopt, want zijn laatste stukje dateert van 216 dagen geleden (26 november 2008, rekenen wij snel even uit). Het blog waarnaar artificial verwijst levert slechts de volgende boodschap op:
"The authors have deleted this blog.
The content is no longer available.
"
Als we de energie hadden kunnen opbrengen, hadden we in 'DNH overal gecensureerd en geexcommuniceerd!' misschien kunnen lezen dat DNH overal is uitgekotst, maar van de paar fragmenten die we van zijn proza hebben gelezen werden wij wel zo ongelofelijk moe, dat we het daar maar bij gelaten hebben. Onze voorlopige conclusie op grond van het geraaskal dat wij gezien hebben, is dat deze DNH wel eens zwaar geschift zou kunnen zijn. Om te bepalen of hij dat ook echt is, zou grondig onderzoek aan de persoon nodig zijn, waaruit dan tevens zou kunnen blijken of hij gevaarlijk is of niet.

01-07-2009 14.24 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere