Lammert de Bruin beantwoordt zijn email niet

In februari waren wij de naam Lammert de Bruin ergens tegengekomen en omdat wij dachten een paar vragen aan die man te hebben, hebben wij hem toen een emailtje gestuurd, waaruit wij nu een stukje citeren:
"[...]

In verband met Yvonne van Hertum en Stop Kindersex kwam ik jouw naam tegen op internet, in een stukje getiteld 'Schreeuwvodje en de negen pedo's', waar gezegd wordt: "Ze schakelde haar vriendje Lammert in, zo’n beetje de enige journalist in Nederland die haar nog wel serieus nam [...] om haar woordje op de nationale televisie te kunnen doen."

Mijn vragen zijn nu:

1. Ben je bevriend met Yvonne van Hertum?
2. Neem je haar nog serieus?
3. Waarom?

[...]
"
Helaas heeft deze Lammert nooit gereageerd, met als gevolg dat we niet eens weten of we wel de goeie hebben aangeschreven. We gaan hem een nieuw mailtje sturen en dan zullen we gelijk vragen of hij de voltallige redactie van Stopkindersex.com en Yvonne van Hertum eens wil interviewen, en dan met name over de vraag waar het geld van de donaties gebleven is.

03-07-2009 14.33 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere