Lullig voor de fans

Dankzij Stommeling Jones weten wij dat alle topsporters doping gebruiken.Toen wij dan ook op teletekst lazen dat Claudia Pechstein was betrapt, keken wij daar niet van op, maar dachten wij wel onmiddellijk: Wat zou Linda daarvan vinden? Welnu, Linda vindt het volgende:
"Ik was net helemaal in shock toen ik het bericht las dat Claudia bloeddoping gebruikt zou hebben en 2 jaar is geschorst. Ik kan dit gewoon helemaal niet geloven en weet eigenlijk niet wat ik ervan moet denken. Las net ergens dat ze alleen geschorst is op verdenking vanwege verdachte bloedwaarden. Hopelijk komt er snel duidelijkheid.

Wat een vreselijk einde van zo'n mooie carrière en een abrupt einde van een aantal mooie en bijzondere jaren voor mij. Heb zoveel leuke dingen meegemaakt

Later meer..."

Nu weten wij dat Linda ook een groot fan is van Ilse de Lange en ter geruststelling kunnen wij alvast aankondigen dat Ilse voorlopig niet op doping betrapt zal worden en dat doping in de popmuziek gewoon is toegestaan, zoals het hoort.

03-07-2009 19.45 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere