Ja hoor: anoniem gezeik over onze contactpersoon

lege flessen
Je kon erop wachten en we hadden hem er misschien voor moeten waarschuwen, maar daar had hij dan toch weer niet naar geluisterd, want zo'n eigenwijze drol is het wel: onze contactpersoon wordt lastig gevallen omdat hij de woede van Yvonne van Hertum heeft opgewekt door ons toe te staan dingen over haar te schrijven.

Wij zijn van mening dat wij niet eens lelijke dingen over haar geschreven hebben (en met wij bedoelen wij alle redactieleden inclusief Stommeling Jones), of althans geen lelijke dingen die anderen niet veel harder en overtuigender op hun websites hebben geplaatst. Wij zijn ook van mening dat de eigenaar van deze site gewoon zijn poot stijf zou moeten houden, zelfs als mevrouw van Hertum c.s. aantoonbaar zou weten te maken dat er sprake is van laster en smaad, maar de eigenaar van deze site heeft ons laten weten daar heel anders over te denken, middels de even eenvoudige als raak gekozen formulering: "Je kunt de pot op".

Maar goed, zojuist hebben wij een onder valse naam (wat niet hetzelfde is als een nick, een pseudoniem of anoniem) geposte reactie verwijderd. Wij zouden de sukkel die die reactie geplaatst had willen adviseren voortaan eerst de spelling van de gekozen valse naam even te controleren, wat zelfs voor analfabeten mogelijk moet zijn, al was het maar doordat het aantal lettertjes moet kloppen. Nou ja, als je ook niet kunt tellen houdt het op, dat is waar. Sorry, we dwalen af.

Wij steunen onze eigenaar en contactpersoon van ganscher harte en door dik en dun ("Als je het lef hebt iets anders te beweren, sluit ik de tent, dat je dat even weet", dus we moeten wel, doch dit terzijde) en wij hopen dat de gemoederen zo snel mogelijk tot bedaren komen, want het sop is de kool niet waard, om maar eens een onbegrepen uitdrukking te gebruiken. Tot die tijd gaan we gewoon door met waar we mee bezig waren, dus eigenlijk is dit een vrij zinloos stukje. Dat dan weer wel.04-07-2009 23.33 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere