Wie zouden ze bedoelen, bij Stopkindersex.com?

Om ons moverende redenen volgen wij de website Stopkindersex.com iets intensiever dan wij dat tot nog toe gewoon waren.Wij lezen zelfs de commentaren redelijk aandachtig, terwijl we voorheen eigenlijk nooit verder kwamen dan halverwege de stukjes, daar wij dan al weer genoeg gelachen hadden om er weer een paar uur tegen te kunnen.

Vanochtend zagen wij een commentaar bij het stukje 'BREAKING NEWS: Chris wordt vervolgd door het f.c.c.u', dat luidde:

"Net als mijn website die er vanaf is gehaald door een gast . Die zonder toestemming aan ons telefoonnummer is gekomen."
Het commentaar was afkomstig van ene djmichelb en de desbetreffende webzijde bleek powergroup.tk, waarvan uw en onze captain gisteren al meldde dat hij plotseling verdwenen was. Wij vragen ons af hoe je "zonder toestemming" aan iemands telefoonnummer komt, maar vooral wat iemands telefoonnummer te maken heeft met het offline zetten van een webzijde.

Merkwaardiger dan het commentaar was echter de mededeling eronder:

"Red: je weet de naam, doe aangifte van stalking.
We komen er vanavond op terug!
"
Wij willen graag weten om wie het gaat en wij zijn reuze benieuwd of Stopkindersex.com met "we komen er vanavond op terug" bedoelt dat Stopkindersex.com een naam gaat noemen. Wij lachen ons al bij voorbaat rot bij de gedachte dat ze de verkeerde voor hebben en een aanklacht wegens smaad aan de broek krijgen. Of zou het laster worden?

08-07-2009 19.53 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere