Gemeente Papendrecht laat zich foppen

Dansende giraffen
Op de webzijde van de Gemeente Papendrecht staat het volgende bericht:
"Betoging zondag 12 juli

Voor zondag 12 juli 2009 tussen 12.00 en 14.00 uur is een vreedzame betoging aangekondigd in Papendrecht. De gemeente heeft bij beschikking (443 KB) als locatie voor deze betoging het Dr. J.R. Stockmannplein aangewezen. Tevens heeft zij voorwaarden gesteld om ervoor te zorgen dat de betoging ordelijk verloopt.
De politie is bij de betoging aanwezig om deze in goede banen te leiden.
In verband met de betoging is een tijdelijke verkeersmaatregel (35 KB) getroffen.
"

De betoging in quaestie wordt georganiseerd door het malle actiegroepje Stopkindersex en was oorspronkelijk bedoeld als poging om iemand te intimideren. Dat mocht natuurlijk niet van de burgemeester van Papendrecht, wat weer tot gevolg had dat Stopkindersex lelijke dingen over de burgemeester ging plaatsen. Wie dat allemaal wil lezen, gaat het zelf maar even zoeken op stopkindersex.com, maar ons gaat het nu om het volgende: uit het textje van de Gemeente Papendrecht blijkt dat men zich nogal heeft laten foppen.

Van onze giraf op de redactie bij stopkindersex.com weten wij dat lang niet alle reacties op die webzijde van bestaande personen afkomstig zijn en dat we de meeste aankondigingen in de trant van "ik kom ook" (en dan helemaal uit Groningen, met een meermanskaart, tuurlijk joh, wat jij wil) niet geheel serieus hoeven te nemen. Wij verwachten dat het er op zal neerkomen dat alleen mevrouw van Hertum en een paar van haar vriendinnen de moeite zullen nemen om naar Papendrecht af te reizen, en misschien zelfs die niet, met als gevolg dat het "in goede banen" leiden van "de betoging" niet meer zal zijn dan een verdwaalde journalist vertellen dat mevrouw van Hertum weer eens behoefte had aan aandacht, of zo.

Het is natuurlijk wel jammer dat deze flauwe grap de gemeente Papendrecht en de politie weer een hoop geld kost, maar ja, zij kunnen zich nu eenmaal niet veroorloven zich niet te laten foppen, want als er maar één idioot is die zich voldoende laat opnaaien door stopkindersex.com om morgen bij iemand in Papendrecht de ruiten te gaan ingooien, kan niemand zeggen dat hij niet gewaarschuwd was en dan is de onvermijdelijke vraag: "Waar was de politie?"11-07-2009 17.56 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere