Technische problemen gehad en opgelost

Een computer of compjoeter
De afgelopen dagen hebben wij een paar technische problemen gehad.Eerst kon er niemand meer op onze site, maar dat bleek een kwestie van onderhoud bij onze hosting provider, alwaar men in een ini filetje een 0 op 1 bleek te moeten zetten, of andersom en dat was de volgende ochtend alweer opgelost.

Toen hadden wij echter nog een uniek probleem: iedereen kon onze site weer bekijken en gebruiken, maar onze auteurs en beheerders konden geen veranderingen aanbrengen, met als gevolg dat wij lijdzaam moesten toezien hoe een paar reactievelden werden volgeplempt door spemmers. Dat konden wij niet toelaten en dat mocht ook niet van uw en onze captain, dus wij zijn ijverig aan het werk gegaan. En we hebben het probleem opgelost. Wij weten precies wat wij gedaan hebben, we hebben alleen geen flauw idee hoe het komt dat alles nu weer werkt. Maar, om uw en onze captain te citeren: "Dat kan me geen reet schelen. Als het maar werkt." En dat doet het wel. Min of meer. Voorlopig.



17-07-2009 12.30 | Door: Technische Dienst

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.



Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere