Wat is er toch van die Rita Verdonk geworden?

Stommeling Jones als kamerclown
Een jaar of wat geleden, kan ook een eeuwigheid geweest zijn, had je een kamerlid, of een minister, dat, of die, dacht dat het, of hij, in dit geval echter een zij, Nederland de verlossing moest komen brengen.Dat was heel even leuk, en geen moment heel leuk, en toen kwam de klad erin. Het kamerlid verdween uit de publieke belangstelling en de vraag is nu dan ook: wat is er toch van die Rita Verdonk geworden?

Een onzer correspondenten beweert haar onlangs in een Amsterdamse horecagelegenheid tegen te zijn gekomen, hoewel tegengekomen eigenlijk het woord niet is, daar zij volgens hem bij de toiletten op een stoel zat te breien en in de gaten hield of iedereen wel het juiste bedrag op het schoteltje deponeerde. Rita Verdonk als dame van de retirade of juffrouw van het schoteltje? Wij konden onze oren niet geloven en onze correspondent derhalve ook niet, zodat wij hem een controlevraag moesten stellen, wat wij dan ook gedaan hebben: "Wat gebeurde er met de buitenlanders?"
"Hoezo, wat gebeurde er met de buitenlanders?"
"Konden die ook gewoon gaan pissen?"
"Ja, natuurlijk, die mochten gewoon naar binnen. Wat is dat nou voor vraag?"
"Dan was het vrijwel zeker Rita Verdonk niet. Of ze heeft bijgeleerd, maar dat is schier onmogelijk, met zo'n plaat voor je harses."

Waarmee de vraag wat er toch van die Rita Verdonk geworden is nog steeds openstaat. En thans volgt een stukje nostalgische huisvlijt, van toen het nog wat leek te worden met die Rita Verdonk.

Plaatje20-07-2009 20.24 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere