Lachen, gieren, brullen met Stop Kindersex

Dansende giraffen
De stalkers van Stop Kindersex zijn weer bezig geweest.Een paar dagen geleden hadden ze daarvan al melding gedaan op de eigen abjecte webzijde en toen hadden wij het maar genegeerd, al was het maar omdat we over de grond lagen te rollen van het lachen bij de beschrijving van dit komische gepruts en heel lang nodig hadden om bij te komen. Ze gingen namelijk heel heldhaftig als dieven in de nacht in Papendrecht een spandoek ophangen aan de schutting van dezelfde mensen die ze met hun mislukte demonstratie hadden willen intimideren, doch dat werd een flop:
"Doordat er enkele ballonnen klapten, werd de hond van de familie de Heer wakker en sloeg alarm De actievoerders zijn daarop zachtjes door de wirwar van straatjes weggeglipt. Ze waren in het zwart gekleed met een zwart/wit masker op."
Proest. Wat zou dat voor hond geweest zijn? Een dwergchihuahua? Maar goed, gisteren heeft het bericht de webzijde van het AD bereikt, onder de kop: '‘Pedo-jagers' helpen eigen actie om zeep'. De lead zegt eigenlijk alles wat er te zeggen valt: "PAPENDRECHT - Een actie van een aantal zogeheten ‘pedo-jagers’ in Papendrecht, is zaterdagmorgen door eigen toedoen in het honderd gelopen." Vervolgens staat er:
"Actievoerders van de website stopkindersex.com waren naar de Goudsbloemstraat getogen, om daar een spandoek te onthullen in de tuin van een bewoner, die zich volgens de actievoerders schuldig maakt aan stalking. Hij zou een jongen in de straat stelselmatig lastigvallen, omdat die knul de zoon van de man heeft aangewezen als pedofiel. Het is niet voor het eerst dat de actievoerders bij de man in de straat hun ongenoegen uiten."
Of de desbetreffende bewoner zich schuldig maakt aan stalking, weten wij niet, maar wij weten wel dat de "actievoerders van de website stopkindersex.com" zulks doen. Wij zijn dan ook reuzebenieuwd wanneer deze stalkers worden opgepakt voor verhoor, om maar iets te noemen. Even verder lezen:
"Omstreeks 3.30 uur maakten gemaskerde ‘pedo-jagers’ er een spandoek vast met daarop de tekst: Protected by Kees de Burgemees, een verwijzing naar burgemeester Kees de Bruin, die de bewoner in de Goudsbloemstraat, volgens de actievoerders, de hand boven het hoofd houdt."
Het is toch wat. In de volgende alinea zou het AD in het kader van wat hoor en wederhoor de burgemeester eens hebben kunnen vragen waarom hij de mensen van stopkindersex.com niet wat harder aanpakt, want met alle bagger die er op de desbetreffende abjecte webzijde al over hem uitgestort is, zou er toch op zijn minst wel sprake moeten zijn van "belediging van een ambtenaar in functie", of is zo'n man geen ambtenaar? Nou ja, hij zal zijn redenen wel hebben en zolang de "actievoerders van de website stopkindersex.com" slechts een ongesubsidieerde bijdrage leveren aan het plaatselijk komisch straattheater hoeft hij zich natuurlijk ook niet echt druk te maken.

Of het AD hem iets gevraagd heeft, vermeldt het verhaal niet, wel:

"Op het moment dat het spandoek werd bevestigd, knapte er een aantal ballonnen, die de nachtelijke bezoekers eveneens hadden meegebracht. Die ballonnen wilden ze ook in de tuin deponeren. Door het lawaai van de knappende feestartikelen, sloeg de hond van de bewoner aan, waarna de actievoerders zich snel uit de voeten maakten. Het spandoek was daarna geen lang leven beschoren; na enkele minuten was het al weg."
Ach gossie: "na enkele minuten was het al weg". Maar de helden laten het hier niet bij zitten:
" De organisatie van www.stopkindersex.com heeft laten weten dat er ‘veel meer’ acties volgen. Die worden niet aangekondigd."
Het is overigens grappig dat er bij het stukje een foto staat met als onderschrift "'Pedojaagster' Yvonne van Hertum en consorten". In de commentaren bij hun eigen stukje ontkennen de stopkindersexpuntcommers dat ze erbij waren en wij denken zo maar dat dat wel eens zou kunnen kloppen ook. Wij hebben een paar van die mensen van dichtbij gezien en wij zien "Yvonne van Hertum en consorten" echt niet "zachtjes" wegglippen door een "wirwar van straatjes". Als wij proberen ons dat voor te stellen, krijgen we weer een lachstuip. Vooral als we er een luid blaffende dwergchihuahua bijdenken.

27-07-2009 19.08 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere