GroenLinks gaat zich verzuipen

'GroenLinks gaat zich verzuipen' hebben wij hier bovengezet.Helaas was de wens de vader van de gedachte en die gedachte kwam op als gevolg van de kop 'GroenLinks houdt Big Jump in water'. Wij zagen onmiddelijk alle leden van GroenLinks van een hoge brug springen en niet meer boven komen, op een enkeling na, die door een bereidwillige voorbijganger met graagte opnieuw kopjeonder werd geduwd.

Dit gaat vermoedelijk niet gebeuren. Dit wel:

"UTRECHT - GroenLinks Utrecht houdt op zondag 12 juli (12 juli? Dat is toch allang geweest? C.I.), samen met milieuorganisaties in heel Europa, net als vorig jaar de 'Big Jump'. Op die dag om exact 15.00 uur springen in heel Europa duizenden mensen tegelijk het water in. Zo vragen zij aandacht voor schoon oppervlaktewater. Water waarin zonder gevaar voor de gezondheid kan worden gespeeld en gezwommen. Belangstellen kunnen zich om 14.45 uur verzamelen bij de Muntbrug in de wijk Oog in Al. Het startschot voor de grote sprong is 15.00 uur. Omkleden is mogelijk."
Volgens ons ben je niet goed bij je hoofd als je in Utrecht in het water springt, maar zo'n paar eikels van GroenLinks kunnen we best missen, dus ze gaan hun gang maar. Wij hadden overigens liever gezien dat de kop was geweest 'GroenLinks houdt Big Jump in stront', maar je kunt nu eenmaal niet alles hebben.

29-07-2009 19.40 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere