Afellay moet ongelofelijk op gaan passen

Stommeling Jones
Ibrahim Afellay is een voetballertje.Ibrahim Afellay is volgens sommigen een getalenteerd voetballertje. Wij hebben Ibrahim Afellay al eens volkomen terecht een vuile tyfushond en een gore klootzak genoemd, waar anderen deze broekeman niet eens een smerige matennaaier noemden.

Dat vinden wij niet erg, want wij zijn er aan gewend dat wij meestal pas jaren na dato gelijk krijgen, omdat nu eenmaal niet iedereen zoveel verstand van voetbal kan hebben als wij. Van andere dingen trouwens ook niet, maar we dwalen af en het ging over de over het paard getilde snotneus Ibrahim Afellay en dat hij volgens ons nu ongelofelijk moet gaan oppassen, dus daar gaan we het over hebben. Wat is namelijk het geval? Het geval is, dat eerdergenoemde jeugdige onverlaat hard op weg is zich te ontpoppen als een psychopaat in de categorie Edgar Davids en dat kan echt niemand willen.

"Kom nu, Stommeling, niet zo overdrijven", zegt u nu misschien, als u onbeleefd bent, want als u iets beleefder bent, zegt u: "Kom, kom, meneer Jones, overdrijft u nu niet een beetje?" Maar beleefd of niet: u heeft ongelijk. Wij overdrijven niet. Alleen vandaag hebben wij eerdergenoemde megalomane dwaas al twee keer een dieprode kaart zien verdienen, terwijl wij slechts met een half oog naar de samenvatting op Studio Stort zaten te kijken, dus waarschijnlijk heeft hij als een waanzinnige, of, erger nog, als een Edgar Davids om zich heen lopen schoppen en volgens onze correspondenten die hem in de voorbereiding aan het werk hebben gezien heeft hij zich daar ook verschrikkelijk lopen misdragen en is hij in ieder geval één keer volkomen terecht van het veld gestuurd.

Als dit knulletje zo doorgaat, kon zijn op dit moment nog veelbelovend ogende carrière wel eens verrassend snel afgelopen zijn. In dat geval zullen wij de eersten zijn om heel hard te roepen: "EIGEN SCHULD, DIKKE BULT". Wat een vuile schopper. Het lijkt godverdomme Edgar Davids wel.02-08-2009 23.24 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere