De goorste hoeren

[De goorste hoeren] is niet bepaaldelijk een veel voorkomende zoekactie, denken wij.Wij zagen in ieder geval voor het eerst iemand via google met [de goorste hoeren] binnenkomen en wij vragen ons nu af wat zo iemand zou kunnen bezielen. Google zelf kent deze zoektermen ook niet echt en vraagt: "Bedoelde u: de grootste hoeren".

Wij denken van niet, want dan had de zoekerd wel "de grootste hoeren" getypt, in plaats van "de goorste hoeren". In welke zin zou hij goor bedoelen? Ongewassen? Stinkend? Wij hebben het even aan onze redactionele hoerenloper gevraagd en die zegt dat ongewassen stinkende hoeren bij hem alvast geen lustgevoelens opwekken. Hij vertelde dat hij het misschien wel eens met een gore ongewassen stinkende oude onsmakelijke hoer gedaan heeft, of zich eventueel door zo eentje heeft laten pijpen, al dan niet nadat zij haar kunstgebit had uitgedaan, maar dat hij het niet waarschijnlijk acht, "omdat daar in die procesverbalen nooit iets van terug te vinden is en als je al die vernielingen, vechtpartijen en levensgevaarlijke capriolen met broodjes shoarma in chronologische volgorde zet, blijft er verrassend weinig tijd over om te neuken en dergelijke. Plus dat aan het eind van zo'n avond mijn geld meestal helemaal op is." En de volgende morgen heeft hij een kater en moet hij zelf de cel schoonmaken, doch dit terzijde.

Zou de zoekerd misschien op zoek zijn naar de goedkoopste hoeren en gedacht hebben: "een gore hoer is vast goedkoper dan een appetijtelijke escortdame"? Waaruit volgt dat de goorste hoeren in dat geval ook de goedkoopste zijn. Of zou de zoekerd het politiek bedoelen? Daar zouden wij zelf niet meteen aan gedacht hebben, maar toen wij zagen bij welk stukje ('Beatrix is een hoer') hij terechtgekomen was, kwam die mogelijkheid in ons op.

Gezien de buitentemperatuur van het moment hadden overigens [de zweterigste hoeren] of [de minst zweterige hoeren], afhankelijk van 's zoekerds voorkeur ook wel voor de hand gelegen, alsmede [hoeren met een airconditioning], [hoeren zonder airconditioning] en [hoeren met een italiaanse ijswinkel om de hoek]. Nu wij erover nadenken ligt voor iemand die daadwerkelijk naar de hoeren wil vrijwel alles meer voor de hand dan [de goorste hoeren], eigenlijk. Nou ja, gekken moeten er ook zijn, zullen we maar denken. Voor necrofielen schiet ons nu trouwens ook nog [de doodste hoeren] te binnen en daar wilden we het voor dit moment maar bij laten.07-08-2009 14.44 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere