Wat schertst onze stomme verbazing

Dansende giraffen
Yvonne van Hertum en haar medestanders onderhouden een onbedoeld humoristische relatie met de Nederlandse taal.Zij beheersen die taal namelijk niet, maar proberen zich er desondanks op volwassen niveau van te bedienen. Ze proberen derhalve vaak moeilijke woorden te gebruiken die ze zelf niet kennen, laat staan begrijpen. Meestal laten we dat soort zaken onopgemerkt passeren, maar vanavond kwamen wij iets tegen waar we echt niet omheen konden. Vandaar dat we er nu even op ingaan.

Zoals u misschien niet weet omdat die hele Yvonne van Hertum en haar zootje u uw intelligente rug zal roesten, kennen de dames de woorden stalken en stalker. Wie een moeilijke vraag stelt, stalkt en is dus een stalker, zo werkt dat daar. De laatste dagen hebben ze kennelijk een nieuwe, die ze Mart Jansen noemen, maar het kan ook een ouwe zijn, met een nieuwe naam, daar willen we af wezen. Daar gaat het namelijk niet om. Waar het om gaat, is dat de verbazing van de redactie van stopkindersex.com (en dus vermoedelijk ook van mevrouw van Hertum) er een eigen gevoel voor humor op na houdt. Jawel. De verbazing van de redactie van stopkindersex.com (en dus vermoedelijk ook van mevrouw van Hertum) maakt grappen. De verbazing van de redactie van stopkindersex.com (en dus vermoedelijk ook van mevrouw van Hertum) schertst er lustig op los.

Wij liegen niet. Ze zeggen het zelf en wel in het stukje 'Hoe ziek ben je Mart Jansen". Zoals u ziet, maken de dames ook op geheel eigen wijze gebruik van leestekens, doch dit terzijde:

"Op onze oproep een aantal weken geleden —> LEES HIER kregen we veel reacties.Wat schertst onze stomme verbazing, toen wij bekend maakte dat Annemarie er €250 eruo voor overhad voor een foto van de misbruiker van haar kinderen, belde niemand anders dan Mart Jansen haar op, dat hij een foto van Hans Bleijenberg had."
Hoeveel "€250 eruo" precies is, weten wij niet, daar wij niet op de hoogte zijn van de wisselkoers van de eruo ten opzichte van de euro, maar daar gaat het niet om. Waar het om gaat is dat de verbazing van de redactie van stopkindersex.com (en dus vermoedelijk ook van mevrouw van Hertum) hier lelijk te kakken gezet wordt. "Oh, oh, oh, wat schertst onze verbazing er weer lustig op los." "Ja, dat kan wel zijn, maar erg slim is onze verbazing niet." "Dat vind ik nog voorzichtig uitgedrukt. Volgens mij is onze verbazing knap stom."

Als die verbazing zo stom is, is hij niet de enige. Hoe was genoemde onverlaat aan dat telefoonnummer gekomen? Nou? Nou? Welnu:

"Haar telefoonnummer had hij op slinkse wijze gekregen via een email aan SKS.,"
Die komma na die punt hebben wij er niet bij verzonnen, maar die is het gevolg van de geheel eigen spellingsregels van stopkindersex.com. "Haar telefoonnummer had hij op slinkse wijze gekregen via een email aan SKS.,". Het is toch wat. Zou hij het gewoon per email gekregen hebben nadat hij er per email om gevraagd had? Dat is wel erg slinks. Of zou dit allemaal gewoon gelogen zijn, zoals er bij stopkindersex.com wel meer gelogen wordt? Vast niet. Immers:
"Annemarie zegt in een commentaar nadat zij zijn stem gehoord had het volgende: “Ik heb de stem van Mart Jansen herkend, hij was die idioot die zei dat hij een foto had van de verkrachter van mijn kinderen. Hij was die idioot die mij s’avonds laat telefonisch lastig viel met verhalen over Vonne. Jansen…je bent een FREAK! “"

Wij zijn reuze benieuwd naar de geweldige grappen die de schertsende doch intellectueel onderbedeelde verbazing van de redactie van stopkindersex.com (en dus vermoedelijk ook van mevrouw van Hertum) hierover te berde wist te brengen. Zodra we hier meer over horen, laten we het u weten.08-08-2009 00.18 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere