Dierenbeulen gaan levende kat barbecuen

Dierenbeulen hebben nooit vrij, dat blijkt vandaag maar weer eens.Op een log lazen wij namelijk het volgende:
"Zondag, de zevende dag van de week is normaliter een rustdag, een dag die je doorbrengt met de mensen waar je van houd. Zo krijg ik vandaag visite [...] De visite die ik krijg komt een leuk kado brengen voor mijn buurmeisje, een pluizig wollig klein monstertje op 4 pootjes, een kitten dus."
Tot zo ver is er nog niets aan de hand, maar de volgende zin maakt er iets heel anders van. Weg lieflijk tafereel: "Na aflevering van dit mooie beestje gaan we natuurlijk de BBQ aansteken". Het staat er echt:
"De visite die ik krijg komt een leuk kado brengen voor mijn buurmeisje, een pluizig wollig klein monstertje op 4 pootjes, een kitten dus. Na aflevering van dit mooie beestje gaan we natuurlijk de BBQ aansteken"
Een pluizig katje, levend op de barbecue, want dat ze het beest eerst gaan slachten staat er niet eens bij. Wat een tuig.

09-08-2009 12.04 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere