Boontje en Loontje van Hertum

Enige tijd geleden ontstond er bij het stukje 'Ik ben blij dat ik niet gauw kwaad ben' een discussie.In die discussie reageerde iemand die zich Boontje noemde als volgt:
"Boontje komt om zijn loontje ;-)
http://www.stopkindersex.com/?p=9018
"
Aangezien het misbruiken van smileys een van de vele stijlkenmerken van mevrouw Yvonne van Hertum is, dachten wij al meteen dat 'Boontje' wel eens het zoveelste alias van mevrouw Yvonne van Hertum zou kunnen zijn. Verderop in de discussie reageerde ene Loontje:
"gelul en dat weet je maar al te goed pippeloentje"
Ook hier dachten wij: "Dat zou best eens mevrouw van Hertum kunnen zijn". Wij waren niet de enige en Pippeloentje zei zelfs:
" Maar goed Loontje zal Yvonne wel beter kennen omdat loontje hoogst waarschijnlijk zelf Yvonne is."
Boontje liet nog eenmaal van zich horen, met het boze:
"Lafbek? Jij noemt mij een lafbek, ken jij mij persoonlijk? Neen, dus je weet nooit of ik een lafbek ben. Maar ik ken jou wel persoonlijk ik heb je zelfs ontmoet in de rechtbank in Rotterdam, alwaar je een uur in de wind stond naar het zweet.
En voor je gaat gillen van Hertem, nee ben ik niet maar ben het wel helemaal met haar eens.
Komt u maaaaarrrrrrrrrr
"
Ook deze oprisping deed ons sterk aan mevrouw van Hertum denken, ook al stond er "ik ken jou wel persoonlijk", terwijl mevrouw van Hertum van zoiets vaak "ik ken jouw wel persoonlijk" maakt. Omdat Boontje net zo geobsedeerd leek door andermans lichaamslucht als mevrouw van Hertum (zie bijvoorbeeld haar recente 'Je staat voor Paal man!') en heel hard ontkende dat hij of zij mevrouw van Hertum was, hebben wij ons eens in deze zaak verdiept en thans kunnen wij u onze bevindingen mededelen, die wij ook aan uw en onze captain hebben doorgegeven, wat hem tot de volgende noot geïnspireerd heeft:
* NOOT VAN UW CAPTAIN, d.d. 10 augustus 2009: Volgens onze gegevens is ‘loontje’ zowel als ‘boontje’ wel degelijk mevrouw van Hertum zelf. EINDE NOOT *


10-08-2009 21.25 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere