Wie probeert H.J. Korterink te naaien?

Op de site van H.J. Korterink lazen wij de volgende mededeling:
"Waarschuwing voor internethater

Update 17.00 uur:
Er is sinds een paar dagen iemand actief die op allerlei websites reageert met dubieuze opmerkingen en verzoeken, waarbij hij gebruik maakt van mijn naam en mailadressen met mijn naam. Inmiddels heb ik daar al wat vervelende en zelfs bedreigende reacties op gekregen. Dat is uiteraard de bedoeling van die persoon. Er is vast weinig tegen te doen, vandaar dit bericht: ik reageer nooit op andere sites en zeker niet met mijn mailadres erbij. Reacties van Henkjankorterink@gmail.com of hendrikjankorterink@gmail.com of varianten zijn niet van mij.
"

Wij vragen ons nu natuurlijk af, wie er probeert H.J. Korterink op deze wijze te naaien en waarom. En wederom staan wij verbijsterd over wat de hondelulle in de onderbuik van het internet zich allemaal menen te moeten kunnen veroorloven. Is het trouwens niet strafbaar om je op internet valselijk voor een ander uit te geven?

Dat je een zogeheten nick gebruikt, je van een pseudoniem bedient of onder een bijnaam reageert, begrijpen wij zeer goed, maar dat je serieus doet alsof je een ander bestaand persoon bent, kan wat ons betreft niet door de beugel. Zo. Een mooi moment om onderstaand tegeltje nog eens onder de aandacht te brengen.

Plaatje11-08-2009 17.14 | Door: De Grote Vrager

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere