Bernard Madoff: een anatomisch wonder

Stommeling
			Jones
Bernard Madoff is inmiddels bekend als een enorme oplichter, maar wat wij, en u waarschijnlijk ook, niet wisten, is dat de man tevens een anatomisch wonder is.Het staat op de webzijde van de De Telegraaf, dus het hoeft niet waar te wezen, maar toch: 'Rechterhand Madoff hangt 20 jaar boven hoofd '.

Nu nemen wij niet aan dat die hand 20 jaar lang boven andermans hoofd gehangen heeft, maar zelfs als het het hoofd van Madoff zelf was, is het verbazingwekkend. Als we ervan zouden uitgaan dat de hand nog aan de arm bevestigd was en de arm nog aan de schouder, moet Madoff een buitengewoon beroep op de bijpassende spiergroep gedaan hebben om die hand 20 jaar in hangende toestand boven zijn hoofd te houden.

Als we daarentegen aannemen dat de hand op de een of andere wijze was losgeraakt van de normaal gesproken bijbehorende verbindingen, wordt het nog vreemder, daar we dan moeten aannemen dat de hand zich 20 jaar lang in weerwil van de zwaartekracht in zwevende toestand boven het hoofd van Madoff bevonden heeft, terwijl Madoff er geen omkijken meer naar had. In dat geval hadden ze die hand vast wel een rol aangeboden in 'The Addams Family', want als wij ons niet heel sterk vergissen, kwam daar een loslopende hand in voor. Of die hand ook zweefde, weten wij niet, want wij vonden de televisieserie altijd al drie keer nix, dus de film hebben wij nooit bekeken en dat gaan we niet doen ook. Maar om even op die rechterhand van Madoff terug te komen: waarom wordt dit nu pas bekend en wie heeft die hand op alle foto's en filmpjes buiten beeld gehouden?

Ons schiet trouwens te binnen dat wij die Madoff wel eens op foto's en in filmfragmenten gezien denken te hebben en ons is toen niet opgevallen dat hij er krampachtig bij liep of dat hij aan zijn rechterarm geen hand leek te hebben, waaruit wij moeten concluderen dat hij dus kennelijk over drie handen beschikte, waarvan er dan toch eentje los gezweefd moet hebben, omdat een driearmige bandiet nog net iets opvallender is dan een eenarmige, om maar eens iets te noemen. Met andere woorden: Bernard Madoff is dus in alle gevallen een anatomisch wonder. Tenzij hij een buitenaards wezen is, maar daar hadden we dan vast wel eens iets over gelezen op Niburu.nl of een andere zweefkezenwebzijde.11-08-2009 19.43 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere