Slachtoffer rotgeintje doet winkel proces aan

Richtingaanwijzer naar Nederland, Colorado
Archiefopname uit de buurt van het incident. Foto genomen in Denver of Boulder, dachten wij.
Glued to toilet, man sues Home Depot, aldus CNN.com. De zeuvenenvijftigjarige Bob Dougherty uit Nederland, vlakbij Denver, is volgens eigen zeggen vorig jaar vastgelijmd geweest aan een toiletbril. Iemand had er lijm op gesmeerd, zegt hij. Nu heeft hij de winkel waar het gebeurde een proces aangedaan. Volgens de aanklacht was Dougherty herstellende van een hartoperatie toen het gebeurde en dacht hij dat hij een hartaanval had. Wij hadden altijd begrepen dat daar andere symptomen voor nodig waren dan het gevoel dat er een toilet aan je achterste hangt, maar dat is een heel ander verhaal. De heer Dougherty begon om hulp te roepen en een personeelslid lichtte hierop de "head clerk" (even geen zin om op te zoeken wat dat precies is. Zal wel de filiaalchef zijn of zo.) in, maar die dacht (ook volgens de aanklacht) dat hij in de boot genomen werd en liet de heer Dougherty zitten waar hij zat.

Naar het schijnt heeft het winkelpersoneel na een kwartier een ambulance besteld. Het ambulancepersoneel heeft de toiletbril losgeschroefd, en hoewel het er in het bericht niet expliciet bij staat, nemen wij aan dat de heer Dougherty met wcbril en al naar het ziekenhuis verplaatst is. Terwijl hij de winkel werd uitgereden, viel hij nog flauw ook. Uiteindelijk zijn man en weeceebril van elkander gescheiden. De heer Dougherty is hierbij enigszins gewond geraakt.

"This is not Home Depot's fault," Dougherty said. "But I am blaming them for letting me hang in there and just ignoring me."


03-11-2005 14.46 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere