I.G.L.O.log voert marginale verandering door

De oplettende lezer heeft kunnen zien hoe wij vanmiddag bezig zijn geweest de blokjes uit de linkermarge over de pagina te laten zwerven, waarbij er zelfs momenten zijn geweest dat de hele middelste kolom onleesbaar was. Nu zijn wij daar voorlopig even mee klaar. De uiteindelijke verandering is marginaal, want behelst slechts een verplaatsing van de welkomsttext en het opnemen daarin van ons huisnijlpaard en de foto van uw en onze captain in zijn favoriete werkhouding. Beide plaatjes zijn iets kleiner gemaakt. Dat was het wel zo'n beetje. We hebben het resultaat bekeken met Firefox, Opera, Safari en Realplayer en alleen bij de laatste was er een probleempje: de tweede regel van de haiku miste linx en rechts een letter.

Naar aanleiding hiervan en van de opmerkingen van Cyberbabe over grijze vlekken zullen wij Stommeling Jones vragen zijn haikugenerator nog eens nauwkeurig te bekijken. Wij houden ons met dat soort spielerei niet zo bezig en bovendien heeft hij onze Javaboeken gejat. Wij willen Jan Huybregts vragen of hij even wil laten weten of hij nog steeds last heeft van de door hem genoemde grote grijze balk. Zo ja, dan zijn wij daar niet blij mede, maar dan gaan we wel kijken of wij daar iets aan kunnen veranderen.

En nu gaan wij een stukje rusten.07-11-2005 17.03 | Door: Technische Dienst

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere