Pastors is zo dom nog niet

De Rotterdamse wethouder Marco Pastors heeft een motie van wantrouwen tegen zich gekregen en het ding is nog aangenomen ook. Marco Pastors had een spreekverbod opgelegd gekregen, waar hij zich niet aan gehouden heeft. Hij mocht namelijk nix meer zeggen over moslims en toen deed hij het toch. Dat was dus vragen om moeilijkheden en die heeft hij gekregen. Nu is hij wethouder af. In Foutje. Bedankt ! betoogt TheRealShowStopper dat het misschien helemaal niet zo slim van het CDA was om Pastors te willen wegsturen, aangezien hij nu weer kan zeggen wat hij wil, alsof hij dat niet toch al deed, doch dit terzijde. TheRealShowStopper suggereert dat Pastors misschien ook wel de landelijke politiek in wil en gaat.

Op 15 mei berichtten wij nog 'Marco Pastors (LR) wil in Rotterdam blijven':

"Pastors is benaderd door Geert Wilders, om deel te nemen aan diens partij-in-oprichting en om zich bij de komende verkiezingen voor de Tweede Kamer, in 2007, verkiesbaar te stellen. Pastors wil zich dus echter, onder de eerder genoemde voorwaarden, aan zijn (fictieve) contract met de Rotterdamse kiezer houden. Als hij woord houdt: hulde! Politici die zich aan hun woord houden, daar hebben we er veel te weinig van."
Wij wachten af.

08-11-2005 22.08 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere