Raam Verdonk niet vernield door duif met constipatie

Foto: de duif is niet meer aangetroffen
Hoe zit dat nou?, vraagt Opa Buiswater zich af, waarbij hij verwijst naar 'Beveiligers zorgden voor verwarring raam Verdonk', waar Nu.nl een fotootje naast heeft gezet waarop minister Verdonk verrassend sterk op Johnny van Doorn lijkt, tenzij het natuurlijk een foto van Johnny van Doorn is, want dan is het andersom, maar we dwalen af.

Opa heeft het over de nietbestaande kogel die niet op het raam van minister Verdonk is afgevuurd, zoals onze vaste columnist onmiddellijk doorhad. In zijn column Dierenleed deed hij dan ook de volgende suggestie:

"Misschien was er trouwens wel helemaal geen schot, maar kwam er toevallig een stadsduif voorbijvliegen wiens constipatie net op dat moment overging in die zeldzaam harde vorm van knalpoep waarmee je zelfs pantserglas kunt doorboren. Had het beest diarree gehad, dan was de hele commotie niet ontstaan."
De vraag of het pantserglas was, blijft onbeantwoord, maar Opa Buiswater, Nu.nl en Jongnieuws.nl hebben vanochtend kennelijk allemaal naar Argos geluisterd, of daarvandaan een persberichtje ontvangen. Als wij het goed begrepen hebben, heeft Argos namelijk gemeld dat van begin af aan duidelijk was, dat het geen aanslag betrof en dat het om vandalisme draaide. Het was dus geen duif met constipatie, of het moet een vandalistisch ingestelde geconstipeerde duif geweest zijn.

11-11-2005 18.35 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere