Zielige Femke is het zat

Verbod tot posten bij Femke Halsema
Illustratie hoort bij "[TOEVOEGING]"
Stommeling Jones als kamerclown
Terwijl wij even naar het voetballen zaten te kijken, heeft iemand op het log van Femke Halsema duchtig huisgehouden in de reacties bij het stukje GeenStijl.nl en Vrijzinnig sociaal. Het onvermijdelijke is gebeurd, zullen we maar zeggen. Een deel van de reacties van uw en onze captain is ook gesneuveld, maar een ander deel is blijven staan. Bij genoemd stukje kan op dit moment niet meer gereageerd worden, doch het reactieveld bij Nog maar een keer: hoe vrij is het woord? staat nog open. Hoe lang dat nog duurt is ook maar de vraag.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Het waarschijnlijkst is dat mensen die het niet met mevrouw Halsema eens zijn en wier reacties worden verwijderd er al snel genoeg van krijgen, zodat het log van mevrouw Halsema uiteindelijk net zo'n dood log wordt als dat van Jan Marijnissen, die (of zijn webmaster, daar willen we af wezen) ook alleen maar de hem welgevallige reacties laat staan. Nou ja, zo lang dit soort mensen het dan in de kamer maar niet meer heeft over "signalen uit de samenleving" die hen bereikt zouden hebben, vinden wij het allang best.

[TOEVOEGING] Zojuist horen wij van uw en onze captain dat een poging van hem om een alleszins redelijke reactie te posten bij het stukje Nog maar een keer: hoe vrij is het woord? niet is geslaagd.

"You are not allowed to proceed with this request"
Aldus het verbodsscherm. Uw en onze captain gaat nu via een omweg even proberen de dames en heren die Femke's log bekijken te wijzen op het bestaan van dit stukje.

Verbod tot posten bij Femke Halsema
Illustratie hoort bij "[TWEEDE TOEVOEGING]"
[TWEEDE TOEVOEGING] Het is uw en onze captain gelukt zijn linkje te plaatsen, onder het kopje "Is reageren nog mogelijk?". Hoe lang die reactie blijft staan, is maar helemaal de vraag. Mocht hij verdwijnen, dan melden we dat wel weer in een nieuw stukje. Onze conclusie is vooralsnog dat uw en onze captain een ipban aan zijn broek heeft.23-11-2005 21.26 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere