De hondelulle van de postbank

LeeuwWe hadden al een tijdje nix meer vernomen van de postbankvereerders van De Blauwe Reclameleeuw en we weten nu waar dat aan lag: het log bestaat niet meer. Als je het adres http://deblauweleeuw.web-log.nl/ probeert te bereiken kom je op http://www.web-log.nl/ terecht. Zoals u zult begrijpen vinden wij dit geen gemis, en met gepaste trots menen wij, dat wij waarschijnlijk aan de verdwijning hebben bijgedragen.

Uit doorgaans betrouwbare bron vernamen wij vannacht dat de Postbank per 1 januari geld gaat vragen voor de boekjes met overschrijvingskaarten en voor de rekeningoverzichten die je bij lange na niet vaak genoeg krijgt toegestuurd. De tarieven zijn: vijf euro, euri of uiri per boekje met overschrijvingskaarten en een hele euro of uiro per rekeningoverzicht. De hondelulle van de Postbank willen je op die manier dwingen te gaan internetbankieren, maar dat maken we zelf wel uit. Wij willen niet internetbankieren en roepen de hondelulle van de postbank uit tot hondelulle van de week.

De Blauwe Reclameleeuw heeft het waarschijnlijk voelen aankomen, wist dat dit onverkoopbaar was en heeft zich daarom bescheiden teruggetrokken in het niets.

07-08-2005 12.00 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere