Nederland heeft te veel shorttrackers

Stommeling Jones in Alma Ata
Shorttrack: Eén startplaats op 1.000 m, aldus www.rtvutrecht.nl. Dat schijnt een probleem op te leveren voor de Utrechter Niels Kerstholt. Hij heeft zich namelijk geplaatst voor de 1.000 meter op de aanstaande Olympische Spelen, want over die duizend meter gaat het, maar Nederland heeft nog een shorttracker en die wil ook. Hij heet Cees Juffermans en het is mogelijk dat ook hij aan de eisen voldoet.
"NOC*NSF, de bondscoach en de KNSB buigen zich maandag over het dilemma, wat te doen als beiden zich kwalificeren voor de Olympische Spelen."
Aldus het bericht. Ons maakt het niet zoveel uit. Shorttracken is voor ons het schaatsequivalent van zaalvoetbal: een stuk leuker om te doen dan om te zien. De shorttrackers in quaestie mogen trouwens nog blij zijn dat ze zich niet met echt schaatsen bezighouden, want daar is de concurrentie nog veel groter.

27-11-2005 04.11 | Door: Stommeling Jones

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere