Grappen over Mark Rutte

[Grappen over Mark Rutte], [Rutte moppen] en [Mark Rutte naakt] zijn zoekacties met dewelke men nog niet al te vaak (zeggen wij uit ons hoofd, want zelfs onze internettoezichthouder houdt geen lijstje bij van alle zoekacties waarmede men bij ons terechtkomt) bij ons terechtgekomen is. Dat bedachten wij nadat wij ‘Alsof Rutte net geneukt heeft‘ geschreven hadden.

Wij kennen ook niet zo eentweedrie een grap over Mark Rutte, of het zou de favoriete grap van het dochtertje van onze stagiaire moeten zijn, met dien verstande dat men zich dan Mark Rutte en Maxime ‘Judas’ Verhagen moet voorstellen in de rollen van Pudding en Gisteren. Geert Wilders zou dan de moeder kunnen spelen. Die mop doet ons dan weer denken aan de door Stommeling Jones bedachte naam voor dit kabinet: Poep 1. Hier nog een keer zijn klokje:

Kabinet Poep 1 valt:

We hebben het klokje op 6 januari 2011 verwijderd.

30-09-2010 12.32 | Door: De Grote Vrager | Categorie: IP-vanger en aanverwant, Kamerleden, Moppen, Zoektermen

Er heeft iemand gereageerd op “Grappen over Mark Rutte”

  1. […] maakt het vandaag wel heel bont. Per Twitter probeert ze niemand meer of minder dan premier Mark Rutte door haar vorm van het slijk te halen. Het is toch wat. Voor mensen die nog dachten dat Yvonne van […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties