Fluithaas

Fluithaas. Het klinkt een beetje als een scheldwoord. Voor een hele slechte scheidsrechter ofzo. Ik hoor het zo’n voetballer na de wedstrijd al zeggen: ‘Ja, je weet van tevoren toch dat je in principe met een fluithaas te maken hebt, maar je probeert er maar het beste van te maken. Dat die fluithaas dan in de laatste minuut een penalty geeft, is heel vervelend. Maar je mag de fluithaas nooit de schuld geven van zo’n nederlaag. Je had het gewoon in de eerste helft al moeten beslissen’.

Zie ‘De fluithaas‘.

11-10-2010 12.33 | Door: Stagiaire | Categorie: Beesten in het nieuws, Losse skakels

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties