Karin Spaink, kattenblerghster

Max is nu zeven maanden oud. Dat betekent dat ze gesteriliseerd moest worden: katjes kunnen al jong zwanger worden. En hoewel zo’n nest kleintjes hartverscheurend schattig is, zijn er al zoveel dakloze katjes op de wereld… Daarnaast: hier in de buurt zijn nogal wat onbesneden katers, waaronder – om maar eens iemand te noemen – Michael. Nu zou ik het prettig vinden als die twee elkaar wat vriendelijker zouden bejegenen, maar jong kroost en co-ouderschap heeft bij katten weinig invloed op de onderlinge omgang, en dus ging Max deze week onder het mes.

Zie Max & mes. Wat is dat toch met dat gekattenblergh? Ach, dat is heel simpel: Soms heeft de logger geen inspiratie, maar wel een kat.

15-10-2010 11.16 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Beesten in het nieuws, Loggers gelogd

Er zijn 4 reacties op “Karin Spaink, kattenblerghster”

 1. Ruud Harmsen says:

  – Dit deel van de reactie geschrapt wegens niet ter zake –

 2. Ruud Harmsen says:

  Soms hebben mensen gevoel en een leven, en schrijven ze daarover. Dat is nog geen reden om het allemaal maar weg te honen. – Dit deel van de reactie geschrapt wegens niet ter zake –

 3. Ruud Harmsen says:

  – Dit gedeelte van de reactie geschrapt wegens niet ter zake –

 4. Karin Spaink says:

  *giechelt*

  En als mannen even niet meer weten waarover ze het nu zullen hebben, gaan ze zeuren over vrouwen. Of iets over gadgets schrijven.

  Overigens meen ik dat ik met mijn staat van dienst het recht heb verworven om soms ook over iets luchtigs te schrijven. Dat valt bij andere katten- of gadgetbloggers nog te bezien.

  met hartelijke groet,
  Karin Spaink.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties