Naoual Abaida

Naoual Abaida en haar welgemeende flauwekul gaan inmiddels de wereld over:

“Mr Wilders is a dangerous ideologist who has divided Dutch society,” Naoual Abaida, a trainee lawyer with a native Dutch mother and Moroccan father, told the court.

“I am asking you to protect me as a Muslim and a Moroccan against Mr Wilders,” she said, referring to his “Islam-bashing” and “insulting, polarising language”.

Volgens ons zit er voor Wilders in deze en dergelijke uitspraken en aantal heel leuke gevalletjes laster en smaad, dacht u niet?

Stripje waarin Naoual Abaida genoemd wordt, maar niet te zien is. Ook niet naakt. Stripje toegevoegd op 3 januari 2011

18-10-2010 18.06 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Arabische wereld, Geert Wilders, Godsdienstwaanzin, Juridisch

Er zijn 6 reacties op “Naoual Abaida”

 1. LB says:

  Welnee, ze valt alleen maar het gedachtengoed van Wilders aan, niet de gemiddelde PVV-Neanderthaler, en dan is er volgens het OM niks aan de hand.

 2. RuudB says:

  Jammer dat Naoual Abaida zich voor dit proces laat misbruiken.

  Het klinkt alsof we hier te maken hebben met een zeer goed geïntegreerde dame waar niemand enige moeite mee zal hebben. (ook Wilders niet!)

  Maar als je dan in een dergelijk politiek schijnproces gaat optreden, samen met een aantal werkschuwe en subsidieslurpende linkse advocaten en geleid door een d66 rechter, dan haal je jezelf wel weer een beetje naar beneden.

 3. wim says:

  Heb het idee dat Naoual Abaida een beroepsaanklager is(of wil worden) nu is ook geenstijl in haar vizier vanwege het plaatsen van haar naam???
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/10/naoual_abaida_dreigt_geenstijl.html#comments

 4. Richard says:

  Wat lekker toneel stuuk!! Trotse Marokkaan?? – Dit deel van de reactie geschrapt wegens niet ter zake, overschrijding van de wartaaldrempel en strijdig met de fatsoensmormen –

 5. […] Naoual Abaida gaat volgens de hondelulle van GeenStijl GeenStijl aanklagen, of althans voor de Raad van de Journalistiek slepen: “Naoual Abaida stuurde GeenStijl gisteravond een mailtje met het verzoek of wij de naam Naoual Abaida uit DIT TOPIC wilden verwijderen. En zo niet dan gaat Naoual Abaida GeenStijl snoeihard suen bij die niet ter zake doende papiertijgers van de JournalistenRaad.“ […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties