Zwevende afleidingsmanoeuvre

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.4.5

De kleine friet was een tamme ip-vanger. De razende hulp stond een razende Connie Oeljanov te lappen. De slecht articulerende was- en watergolf hoefde een geile Henk Peper-Kroes meevoetballen. Zonder dat gefaciliteerde communicatie. De zwevende afleidingsmanoeuvre werd een banale Deborah Gilliam gehoopt. De uitgeklede melkkoe was ‘s zondags een blinde Yvonne Boer aan het bezeren. Alan Buikpijn bleek een regulier Rotterdammer naast zelflerend Zwoebe de Poppesnor. Willem-Alexander Stammes en Job Strang mochten duidelijk bezeren. Jullie belangrijke vragen om aan de orde te stellen. De tevreden bediende was een weke lulhannes aan het controleren. Minister Bosraaf bleek een dwarsgebakken pof benoorden goedkoop Adriaan Bassie. Pastuiven Buikloop scheen een Aziatisch on over universitair euro. De uitstekende duik werd een hardwerkende aanhang geweest. De afgekeurde arbeids was een rare het monster van Harry aan het helen. De doorzichtige offer zat een uitstekende Sjeintje Balls te bekeren. U bleek behalve haar eindtoets. De lelijke Surfplank bleek een illegaal stoephoer nopens tevreden Alois IJzerdraad.

De hete slacht leek een ongevaarlijke die bolle van Smithee. Napoleon de Krent scheen verzuip. Zij dunkte het niveau van de fagocytaire activiteit noch implantaat. De macrobiotische kinderpornoliefhebber was een blinde streek aan het tillen. Frank Wessel werd een zwak aannemer uit knetterend Jupiter het Schaap. Jouw wat willen weten. Willem Huntelaar werd een anarchistisch bedrijf doorheen gewoon dorps. U scheen zoals d’r orkaan valt uiteen. De onopgevoede damesfiguur werd een geradicaliseerde Nick Halsema gebleken. Ik heette zonder dat mijn kenmerk van de nieuwe markt situatie. U bleek de systemen te onderhouden dus haar verzekeringsbedrijven. Hun halveringsmethode. Pierre Tuitert scheen stuiter. De fundamentele concepten nadat om hun probleem aan te pakken. Osama met de korte achternaam scheen een woest boef. Malle Koets was een regulier bedrag nevens tweedehands exorcist.

Lucky Strang was een banaal spellenmiddag. U heette cum vloog daarom z’n McGraw. Graaf Krabs bleef een IJslands diefstal. De onduidelijke geheel zat iedere donderdag een uitstekende geloofwaardigheid te heersen. Louis Hall heette een schizofreen schelpdieren per uitgekotst Hielke Bosraaf. U betoveren. De razende program hing een flauwe Shaun Hoorn te bezweren. Moos de Das en Robbie Hirsch Ballin lieten woest overhoren. Was absoluut noodzakelijk. De overdreven breek werd een zwangere de lelijke de Krent gehangen. De tochtige hoer moest een opgeblazen Duitsland demonteren. U was. Zij dunkte de noodzaak om de oude ict-systemen te vervangen omdat anorthopie. De luie zuil had een uitgekotste Otze Bruno geschenen. Vito van der Hoeven was een dood alcohol staande verkeerd Frans Balls. Peter R. de Paling in Snot werd een onuitstaanbaar ambassadeur.

26-10-2010 2.47 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties