Rabobank De Bilt overvallen?

Van iemand die er toevallig net langskwam hoorden wij zojuist dat de Rabobank aan de Hessenweg in De Bilt overvallen zou zijn. Zekerheid hier omtrent hebben wij niet, daar de melding luidde: “er stond wat politie en de bank is wegens omstandigheden tijdelijk gesloten, dus voor hetzelfde geld is het een bommelding, of nog iets anders”.

Aangezien onze zegsman toevallig net iets beters te doen had (op weg naar de bouwmarkt om zo’n veer te halen om het toilet en een deel van het riool mee te ontstoppen), kunnen wij billijken dat hij niet even gevraagd heeft wat er aan de hand was. Overigens was er geen sprake van loeiende sirenes en dergelijke, maar wel van helikopters (“maar dat heb je al gauw”, aldus onze zegsman, die kennelijk de werkwijze van de politie in De Bilt enigszins bestudeerd heeft, of maar zo wat zei, dat kan ook).

TOEVOEGING: Het blijkt inderdaad een overval geweest te zijn, en wel rond half drie. Zie ‘Bankovervallers De Bilt nog voortvluchtig‘.

8-11-2010 16.57 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Juridisch, Liveverslagen, Toerisme

Er zijn 5 reacties op “Rabobank De Bilt overvallen?”

 1. Onbekend says:

  Ik was een gijzelaar, en er is inderdaad een overval gepleegd!

 2. Onbekend says:

  Verder geen gewonden, 3 geloste schoten met een vuurwapen, en er is geen buit meegenomen, aangezien banken een speciale kluis hebben, die pas open gaat na 5 minuten. Dan zou de politie er al moeten zijn.

 3. Anonymous says:

  Ja, alsof er tegenwoordig nog waarde ligt in die kantoren…domme overvallers

 4. olga says:

  Beste ls,

  Ik was ook een gijzelaar, inmiddels heb ik contact gehad met een van de medegijzelaars. Bent U benieuwd en wilt U bij de politie een nagesprek met diegene die daar geinteresseerd in zijn.

  Kunt U bij slachtoffer hulp mijn telefoonnummer vragen.

 5. Jantine Albers says:

  Beste allen,
  Voor mijn opleiding journalistiek schrijf ik een artikeltje over ervaringen bij overvallen in De Bilt. Ik zou graag willen praten met iemand die hier mij iets kan vertellen over de overval in de Rabobank in 2011.

  Het zou fijn zijn als een van u contact met mij zou willen opnemen, alvast hartelijk bedankt.

  Groeten,
  Jantine Albers

  jantinealbers@hotmail.com

  *NOOT VAN STOMMELING JONES: 2011? Is er toen ook eentje geweest? Blijven ze aan de gang daar? EINDE NOOT*


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties