Stan van Houcke is een dief

Stan van Houcke houdt er een blog op na. Maar Stan van Houcke is niet creatief, dus als Stan van Houcke een plaatje nodig heeft, steelt hij het, de klootzak. In dit geval gaat het om ons plaatje van Geert Wilders, dat hij heeft gestolen en geplaatst bij ‘Wilders als Terrorist 4‘. Wat een hufter, die Stan van Houcke.

Stan van Houcke, plaatje. Strip eigenlijk meer. Op het eerste plaatje zegt iemand, in wien wij 'de logger' herkennen, in de telefoon: "Nou moet u eens even goed luisteren, meneer van Houcke, dat u een waardeloze ouwe zak bent is nog tot daar aan toe. Zit ik niet mee." Op het tweede plaatje zegt hij: "Maar u raaskalt nogal veel en daar moet u onmiddellijk mee ophouden, begrijpt u wel. Gewoon niet meer doen. Anders zet ik het op mijn log." Op het derde plaatje staart hij zwijgend naar zijn scherm. Wij weten niet wat er in hem omgaat. Of in Stan van Houcke.

23-11-2010 8.03 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Geert Wilders, Loggers gelogd, Stan van Houcke

Er zijn 7 reacties op “Stan van Houcke is een dief”

 1. […] helemaal gek geworden‘ en voor het laatst (tot nog toe dan) zonder bronvermelding gejat door Stan van Houcke, de […]

 2. […] en nu die klootzak van een Stan van Houcke ons bezoekerstrekkende plaatje van Geert Wilders gejat heeft, hebben we die hard nodig, die extra bezoekers. We zeggen het maar zoals het is. Tags: Geert […]

 3. yelamdenu says:

  Oh, en wie heeft de foto zelf gemaakt? Toevallig dezelfde persoon die het Calimero-hoedje erbij heeft gefotosjopt? Ik lees dat je er 100 € per dag voor wilt hebben, afzetter! Wie is hier een “klootzak” en een “hufter”, haha.
  Succes met de rechtszaak.

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: De combinatie van het Calimeromutsje, Geert Wilders en de tekst levert een nieuw werk op, dat in dier voege auteursrechtelijk beschermd is. Of de maker van de bewerkte foto of het Calimeromutsje denken rechten te kunnen doen gelden op het nieuwe werk, doet hier niet ter zake. EINDE NOOT *

 4. […] ‘Stan van Houcke is een dief‘, schreven wij eerder. Stan van Houcke had namelijk een plaatje van onze webzijde gejat en op zijn blog geplaatst. Daar houden wij nooit zo van en dus hebben we onze doctorandus op meneer van Houcke afgestuurd. […]

 5. […] is niet het geval. Genoemde lamlul heeft op deze webzijde eenmaal gereageerd en die reactie kunt u hier lezen. Maar ja, dat Anonieme Anzi een leugenaar was, wisten we […]

 6. […] van Houcke, u weet wel, die zielige antisemitische aan lager wal geraakte dief die hier wel eens eerder ter sprake is geweest heeft nu iemand gevonden die hij denkt aan te […]

 7. […] in zijn algemene voorwaarden of gebruiksvoorwaarden of hoe het ook heet heeft staan dat je met je gore poten van andermans intellectuele eigendommen af hoort te blijven en je doet dat niet, dan zit je fout. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties