Opinieleiders nu toch op Twitter

Ondanks het feit dat wij Twitter volstrekt waardeloos vinden, hebben we nu toch een twitteraccount geopend. Wij denken dat dat ons misschien wat extra bezoekers zou kunnen opleveren en nu die klootzak van een Stan van Houcke ons bezoekerstrekkende plaatje van Geert Wilders gejat heeft, hebben we die hard nodig, die extra bezoekers. We zeggen het maar zoals het is.

23-11-2010 19.31 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Geert Wilders, Redactiezaken, Twitter

Er zijn 4 reacties op “Opinieleiders nu toch op Twitter”

  1. […] bronvermelding zijn nog wat te moeilijk voor anoniem, dus daarom doen wij dat maar even: ‘Opinieleiders nu toch op Twitter‘. Wat Anoniem hiermee bedoelt, ontgaat […]

  2. […] begonnen was (waarom hij daarvoor een luchtbed meebrengt, is ons een raadsel), zaten wij nog wat te twitteren. Na een bijzonder zinloze uitwisseling van loze opmerkingen kwamen wij tot de volgende gedachte: […]

  3. […] is en blijft waardeloos.Zo af en toe vergeten wij dat en maken wij gebruik van ons twitteraccount. Door de aard van Twitter komen wij dan al gauw in discussies terecht en wat ons al eens eerder is […]

  4. […] wij Twitter nog steeds volstrekt waardeloos vinden en wij er met tegenzin aanwezig zijn, hebben wij er de afgelopen week ongezond veel tijd doorgebracht, voornamelijk in het kader van […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties