Alle tags verwijderd

De afgelopen dagen hebben wij geëxperimenteerd met zogeheten tags. Wij hebben echter niet de indruk dat die tags iets toevoegden aan de vindbaarheid van onze artikelen, dus hebben we ze, in overleg met uw en onze captain, zojuist allemaal geveegd. De tags, niet de artikelen.

Het voordeel hiervan is dat onze lay-out er nu iets beter uitziet en een nadeel kunnen wij zo gauw niet ontdekken, wat dus ook weer een voordeel is. Niet ieder voordeel heeft zijn voordeel en of ieder voordeel zijn nadeel heeft, is ook twijfelachtig. Wij blijven dus gewoon werken met categorieën, zoals wij dat altijd gedaan hebben.

24-11-2010 23.03 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Redactiezaken, Taal, Zoektermen

Er heeft iemand gereageerd op “Alle tags verwijderd”

  1. […] zijn onlangs begonnen met het gebruik van tags en er ook weer heel snel mee gestopt. Er zijn ook mensen die wel tags gebruiken, maar geen idee hebben wat de functie ervan is, […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties