Socialmention.com deugt niet

Wij hadden nog nooit van Socialmention.com gehoord, maar nadat iemand via die webzijde tot ons gekomen was, zijn wij er toch even gaan kijken en wij kunnen u vertellen dat Socialmention.com niet deugt. Het is namelijk een soort zoekmachine of hoe het ook heet en als je iets zoekt (in ons geval Stan van Houcke, geen idee waarom) duurt het tamelijk lang voordat je de zoekresultaten of treffers gepresenteerd krijgt, wat geen wonder is, want die moeten volgens Socialmention.com op dat moment gezocht worden, waaruit wij concluderen dat Socialmention.com er geen eigen index op nahoudt, maar een metazoekmachine is. En nog een trage ook. Plus dat de resultaten niet echt relevant zijn. De kans dat wij nog veel van Socialmention.com gaan horen, althans in positieve zin, achten wij dan ook vrij klein.

Socialmention.com doet er te lang over om resultaat te vinden

Socialmention.com doet er te lang over om resultaat te vinden

25-11-2010 16.53 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Computerij, Stan van Houcke, Zoektermen

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties