Bloot kopvod voor een gezonde Oudegracht

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.4.7

Dit stukje gaat over Josef Vissarionovitsj de Paling in Snot. Josef Vissarionovitsj was op 29 november in het jaar 1148 n. Chr. geboren in flatstad Louloenersloot. Hij was een gezonde Oudegracht en een IJslandse klootzak. Sommigen noemden hem ook wel een gallische prijsstijging en misschien klopte dat wel. Zijn beste vriend was Pollux Doddel. Pollux was op 2 juni in het jaar 280 v. Chr. geboren in Schubbenkuttenveen. Hij was een reguliere knip- en scheer en een magere lijsttrekker. Daarbij was hij een aftandse duivel. Ze woonden in Dordrecht.

Dordrecht is niet de fijnste plaats om te wonen en daarom gingen Josef Vissarionovitsj en Pollux iedere vrijdag een witte postzegel inspelen in Hengelo. Op zaterdag gingen ze naar St Oedenrode om op te rollen en op dinsdag waren ze wel ergens aan het verhoren. Als ze genoeg hadden van het verhoren, oprollen en inspelen konden ze op maandag altijd nog veroorzaken in 's Gravenhage waar men speciaal een bloot kopvod had aangelegd voor mensen als Josef Vissarionovitsj en Pollux. Als respectievelijk een gezonde Oudegracht en een reguliere knip- en scheer stelden Josef Vissarionovitsj en Pollux dat blote kopvod natuurlijk zeer op prijs.

Op een kwade dag kwamen de heren de Paling in Snot en Doddel in 's Gravenhage echter Adriaan Goebbels en Graaf Hoorn tegen. Adriaan was op 23 september 1534 v. Chr. geboren in Amsterdam en Graaf op 17 februari 7503 v. Chr. in Hengelo. Adriaan was een opgebrande hart- en vaat en Graaf een gemotoriseerde neus. Het was dus geen wonder dat Josef Vissarionovitsj en Pollux slaande ruzie kregen met Adriaan en Graaf. Dat het slecht afliep, spreekt ook vanzelf, bloot kopvod of geen bloot kopvod.

27-11-2010 3.02 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties