Elfstedentocht 2010, 2011

Het is november, er is sprake van een beetje vorst en dus begint het gelul over de Elfstedentocht weer los te komen. Een mooi moment om eens op onze eigen webzijde te kijken of de Elfstedentocht daar wel eens ter sprake was geweest en wat denkt u? Natuurlijk wel. Bijvoorbeeld in ‘De toekomst ligt vast‘: “De elfstedentocht kan voortaan elk jaar gereden worden.” Ook in ‘Blub‘: “Onderwijl laat men de auto dag en nacht stationair draaien, opdat een eventueel naderend koudefront gesmoord wordt in de benzinedampen en de eerstvolgende elfstedentocht nog een paar jaar langer op zich zal laten wachten.”

In ‘Driemaal is scheepsrecht‘: “Zoals altijd werd de opening van het toernooi reeds lang verwacht, maar wat dat betreft is het net de Elfstedentocht: jarenlang lijkt het erop dat het nu toch echt gaat gebeuren en net iets te vroeg treedt de dooi weer in.” En in ‘Dasvast‘: “Iedereen die weleens een elfstedentocht gereden heeft in niet meer dan een stropdas weet trouwens dat zo’n ding verrassend weinig invloed heeft op de temperatuurbeleving.”

De Elfstedentocht komt eveneens ter sprake in ‘Winterwarmwaterwonderland‘: “Het zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat we van de weeromstuit de strengste winter in jaren krijgen, met een hero├»sche elfstedentocht zoals we die in jaren niet meer gezien hebben, inclusief afgevroren oren, tenen en penissen.” En ten slotte nog in ‘Gesmelt en Zwitsers‘: “Als dat in de praktijk blijkt te werken, kunnen de Friezen een en ander vast wel van de Zwitsers kopen en mutatis mutandis op hun eigen binnenwateren loslaten, zodat de Elfstedentocht voortaan gegarandeerd minimaal eens per jaar gehouden kan worden.”

Alle keren dat de Elfstedentocht hier ter sprake is geweest ging het eigenlijk niet over de Elfstedentocht, blijkt. Zoveel weten wij er eigenlijk ook niet van, met zijn allen, maar een ding weten wij wel: in 2010, kan ook 2011 zijn, is de winnaar van de Elfstedentocht degene die met inachtneming van alle regels als eerste over de finish komt. Hoe hij heet, weten we nog niet, maar waarschijnlijk kan hij wel aardig schaatsen.

28-11-2010 11.13 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Schaatsen, Wetenschap

Er heeft iemand gereageerd op “Elfstedentocht 2010, 2011”

  1. […] kwam het woord elfstedentochtstropdas tot voor kort op deze webzijde niet voor, maar in ‘Elfstedentocht 2010, 2011‘ staan de woorden elfstedentocht en stropdas kennelijk dicht genoeg bij elkaar om Google in […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties