De PVV slopen door een kerstboom te kopen?

Wij zijn onlangs begonnen met het gebruik van tags en er ook weer heel snel mee gestopt. Er zijn ook mensen die wel tags gebruiken, maar geen idee hebben wat de functie ervan is, bijvoorbeeld Yvonne van Hertum, zoals wij hebben laten zien in ‘Yvonne van Hertum: “Giovanni van Bronckhorst is een gevaar in uw woonwijk”‘ en ‘Yvonne van Hertum: Cohen en Geert Wilders pedofiel‘.

En nu heeft deze kattenblerghster het weer gedaan. In ‘Was het maar alvast Kerst‘ schrijft ze:

Was het alvast maar Kerst, gezelligheid een mooie grote Kerstboom want die staat hier altijd, het liefst tot aan het plafond met 600 lampjes en zilveren grote ballen. Cadeautjes onder de boom, open haardvuur… was het alvast maar zover ik kan niet wachten.

Om de een of andere haar moverende reden heeft ze het geplaatst onder ‘eten’, maar daar gaat het nu even niet om. Kunt u in het stukje iets ontdekken dat erop wijst dat het stukje iets te maken zou kunnen hebben met “Feyenoord, Geert Wilders, Google, Mijn mening, Rotterdam, Sloop PVV, www.stopkinderseks.com, www.yvonnevanhertum.com”? Dat zijn namelijk de tags die ze er bijgeplaatst heeft. Uiterst merkwaardig.

Nu hebben wij nog wel genoeg fantasie om Geert Wilders te vergelijken met een mislukte kerstboom met een waterstofperoxide piek, maar daar moeten wij wel heel erg ons best voor doen. Dat “Rotterdam”, “Mijn mening”, “www.stopkinderseks.com” en “www.yvonnevanhertum.com” er bijstaan begrijpen wij dan nog wel, daar mevrouw van Hertum in Rotterdam woont en zelfs van het simpelste gekoppiepeeste stukje op haar blergh nog denkt dat het haar mening is, plus dat alles met www.stopkinderseks.com en www.yvonnevanhertum.com te maken heeft doordat Yvonne van Hertum nu eenmaal het stralende centrum van het universum is. Nu Jan Peter Balkenende verdwenen is, kunnen we Wosjem ‘Balkenende is de ZOON van de ZON’ Tsjasov misschien omprogrammeren op Yvonne van Hertum, doch dit terzijde.

“Feyenoord” heeft er gewoon nix mee te maken en de enige tag waar wij zogenaamd echt mee zitten is: “Sloop PVV”. Wij vragen ons ten eerste af waarom mevrouw van Hertum de PVV zou willen slopen, daar de PVV voor een deel dezelfde abjecte ideeën heeft als mevrouw van Hertum (Geert Wilders heeft de vragen dienaangaande van uw en onze captain overigens nooit beantwoord, de sukkel) en ten tweede op welke wijze de kerstboom daar iets mee te maken zou kunnen hebben.

Moet Nederland de PVV slopen door een kerstboom te kopen? Zit de PVV in de kerstbomenhandel? Dan heeft de PVV alleen maar baat bij een enorme run op kerstbomen. Zit het hem dan in de “600 lampjes en zilveren grote ballen”? Weliswaar kun je met kerstboomverlichting een heleboel schade aanrichten, vooral als het zo’n snoer met kerstboomlampjes is, waar je een lus in kunt leggen om daarmede bijvoorbeeld de kerstboom onderuit te trekken, maar de grootste schade wordt meestal toegebracht aan de lampjes zelf en aan de rest van de kerstversiering, voor zover die aanwezig was in de omvergetrokken boom.

Kortom: wij hebben geen flauw idee op welke wijze de PVV of Geert Wilders gesloopt zouden kunnen worden met behulp van een grote kerstboom, “het liefst tot aan het plafond”, maar we zijn reuze benieuwd en zodra het zijn beslag gekregen heeft, geven wij dat onverwijld door.

28-11-2010 12.56 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Geert Wilders, Loggers gelogd, Politiek, Yvonne van Hertum

Er zijn 3 reacties op “De PVV slopen door een kerstboom te kopen?”

 1. Mart says:

  Vraag me af waar ze die 600 lampjes en zilveren kerstballen van wilt gaan betalen? En ‘Cadeautjes onder de boom’ van welk geld?

  http://www.marthauser.eu/sanering.bmp

 2. Mart says:

  Oeps die kerstspullen lagen in de berging? zilveren kerstballen in de berging? Bedoeld ze met berging een schuur?

  Ze gaf dat aan de curator:

  http://www.marthauser.eu/kerst.jpg

  En die openhaard stond ook niet op de lijst aan de curator?

  http://www.marthauser.eu/woonkamer.jpg

  Bron: http://cms.admixconnect.nl/upload/www.schaaprdam.nl/downloads/Faillissement_Hertum-Rabbie_verslag_ex_artikel_73AFw.01.pdf

 3. […] van Hertum blijft merkwaardig bezig. Nu heeft ze weer een postje van zegge en schrijve één regel, getiteld ‘Als je […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties