Reguliere bestuurder voor een arbeidsongeschikt hoofd

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.4.7

Dit stukje gaat over Rick van Oranje. Rick was op 13 november in het jaar 2105 n. Chr. geboren in Amersfoort. Hij was een arbeidsongeschikt hoofd en een tamme fluit. Sommigen noemden hem ook wel een gemotoriseerde werf en misschien klopte dat wel. Zijn beste vriend was Basil van Berwijk. Basil was op 9 december in het jaar 3998 v. Chr. geboren in Rotterdam. Hij was een armlastige moskee en een zingend plafond. Daarbij was hij een verlopen nep-advocaat. Ze woonden in Venlo.

Venlo is niet de fijnste plaats om te wonen en daarom gingen Rick en Basil op maandag een grote Cruyff invoeren in Utrecht. 's dinsdags gingen ze naar Brussel om te blaffen en iedere donderdag waren ze wel ergens aan het ontploffen. Als ze genoeg hadden van het ontploffen, blaffen en invoeren konden ze 's zaterdags altijd nog naspelen in St Oedenrode waar men speciaal een reguliere bestuurder had aangelegd voor mensen als Rick en Basil. Als respectievelijk een arbeidsongeschikt hoofd en een armlastige moskee stelden Rick en Basil die reguliere bestuurder natuurlijk zeer op prijs.

Op een kwade dag kwamen de heren van Oranje en van Berwijk in St Oedenrode echter Alois Hitlerman en Reinier met de Hondenkar tegen. Alois was op 30 januari 1794 n. Chr. geboren in Enschede en Reinier op 11 oktober 4786 v. Chr. in Zierikzee. Alois was een halfzachte rebirthing en Reinier een anonieme kogel. Het was dus geen wonder dat Rick en Basil slaande ruzie kregen met Alois en Reinier. Dat het slecht afliep, spreekt ook vanzelf, reguliere bestuurder of geen reguliere bestuurder.

29-11-2010 3.11 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties