Stan van Houcke, nog maar eens

Stan van Houcke is hier zo vaak genoemd dat uw en onze captain ons gevraagd heeft een speciaal subdomein voor Stan van Houcke aan te maken, wat wij dan ook gedaan hebben: stanvanhoucke.opinieleiders.nl. Veel stelt het nog niet voor: de index verwijst direct naar de speciale categorie die Stan van Houcke hier bij elkaar verdiend heeft.

Stan van Houcke, plaatje. Strip eigenlijk meer. Op het eerste plaatje zegt iemand, in wien wij 'de logger' herkennen, in de telefoon: "Nou moet u eens even goed luisteren, meneer van Houcke, dat u een waardeloze ouwe zak bent is nog tot daar aan toe. Zit ik niet mee." Op het tweede plaatje zegt hij: "Maar u raaskalt nogal veel en daar moet u onmiddellijk mee ophouden, begrijpt u wel. Gewoon niet meer doen. Anders zet ik het op mijn log." Op het derde plaatje staart hij zwijgend naar zijn scherm. Wij weten niet wat er in hem omgaat. Of in Stan van Houcke.

29-11-2010 9.57 | Door: Technische Dienst | Categorie: Redactiezaken, Stan van Houcke

Er heeft iemand gereageerd op “Stan van Houcke, nog maar eens”

  1. […] hadden u sinds respectievelijk ‘Geert Wilders, nog maar eens‘ en ‘Stan van Houcke, nog maar eens‘ bekend kunnen zijn. In dat geval weet u ook dat die subdomeinen in eerste instantie slechts […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties