Stan van Houcke boos op Harry van Bommel van de SP

Stan van Houcke is boos op Harry van Bommel. Het is toch wat. Stan van Houcke schrijft (of liever koppiepeest): ‘Van Bommel klef met gewetenloze crimineel

And proud of it! Daar moeten we van uitgaan, aangezien Harry er zelfs een foto van heeft geplaatst op zijn weblog. In zijn schrijven daaronder geen enkele kritische noot over Roland Arnall, onze VS ambassadeur. Wel dat hij ‘immer goedgemutst’ is, maar dat is volgens mij een compliment.

Roland Arnall was natuurlijk niet “onze VS ambassadeur”, maar wel de verenigdestaatse ambassadeur in Nederland, maar nu is hij dood. Al een poosje:

Roland E. Arnall (March 29, 1939 – March 17, 2008) was a French-born American businessman and diplomat. As the owner of ACC Capital Holdings, he became a billionaire with Ameriquest Mortgage. He was co-founder of the Simon Wiesenthal Center, and from 2006 until shortly before his death he was the United States Ambassador to the Netherlands.

Wat bezielt zo’n Stan van Houcke om nu Harry van Bommel te gaan belasteren of in ieder geval te gaan pesten met een stuk dat al meer dan twee jaar nix staat te doen op een anti-SP webzijde? Zouden ze ruzie hebben gekregen omdat Harry van Bommel niet antisemitisch genoeg is? Of zelfs niet antizionistisch genoeg, wat niet hetzelfde is? Of misschien zelfs niet genoeg anti-Israël, wat je ook nog kunt wezen als je niet antisemitisch of antizionistisch bent?

Wij weten het niet, maar we lachen ons rot. Al was het maar omdat meneer van Houcke hier weer eens laat zien dat hij misschien wel een publicist is, maar niet een serieus te nemen journalist.

Stan van Houcke, plaatje. Strip eigenlijk meer. Op het eerste plaatje zegt iemand, in wien wij 'de logger' herkennen, in de telefoon: "Nou moet u eens even goed luisteren, meneer van Houcke, dat u een waardeloze ouwe zak bent is nog tot daar aan toe. Zit ik niet mee." Op het tweede plaatje zegt hij: "Maar u raaskalt nogal veel en daar moet u onmiddellijk mee ophouden, begrijpt u wel. Gewoon niet meer doen. Anders zet ik het op mijn log." Op het derde plaatje staart hij zwijgend naar zijn scherm. Wij weten niet wat er in hem omgaat. Of in Stan van Houcke.

29-11-2010 15.23 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Arabische wereld, Kamerleden, Stan van Houcke

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties