Sex

Sex, sex, sex, that’s all they think about. En omdat hij zo leuk was hebben we een oude pagina maar eens naar voren gehaald (DP betekent hier overigens ‘Deze Pagina’).

16 sex preview
Hoe men hiermee op mijn site terecht gekomen is, is mij een raadsel. Op de pagina waar deze zoekactie naartoe leidde, komt het hele woord preview (nog?) niet voor (foutje van Google dus). Wat men precies wil, ontgaat mij trouwens ook. Zal wel weer vies wezen.
Bonobo slapen eten sex
Inderdaad. Meer hoef je over zo’n beest niet te weten.
David zoekt sex
Ja, en?
Free sex sex sex (DP, 25-12-2004)
Dit is iemand op zoek naar een triootje, of drie mensen erbij, wat met hemzelf een
kwartet oplevert. Het kan ook een stotteraar zijn, of iemand in een omgeving waar het nogal echoot. De zoeker kwam via google.sa, en dat is Saoedie Arabië. Osama Bin Laden vanuit een echoënde grot? Je weet het niet.
Free Tiroler sex (DP, 22-12-2004)
Na ‘Free Nelson Mandela’ en ‘Free Hannes de Zeehond’ moet je als actievoerder toch iets, nietwaar.
Gemiddelde sex nederland
Dit lijkt wel een enquêtevraag van Maurice de Hond. Als alle antwoorden binnen zijn, blijkt dat de percentages precies zo uitvallen als Maurice ze van tevoren op een bierviltje had gezet. De gedachte dat hij zijn onderzoeken stuurt, komt automatisch bij je op. Zou het gewoon een oplichter zijn?
Meer dan tweederde van de ondervraagden dacht van wel.
Gratis sex bekijken via internet
Moet het menselijke sex zijn, of mag het ook de Patagonische bedwants, de bonobo of de geit betreffen?
Gratis sex film op internet
Op zoek naar een film op internet over gratis sex. Moet te vinden zijn. Een gratis sexfilm zal
ook nog wel kunnen. Die hele Tiroler meuk en dergelijke wordt tenslotte ook onder de soft porno geschaard. Het blijft rotzooi, maar gratis is gratis.
Gratis sex film orgasme
Moet de film over orgasmes gaan, of een orgasme opleveren?
Gratis sex in de buurt
In de buurt van wat? Of welke buurt? Moet het op straat plaatsvinden, of mag het ook in het
buurthuis, als de hangjongeren er niet zijn? Is sex in de betere buurten niet gratis?
Gratis sexbeelden
Zie ‘Honderden sex beelden gratis te zien op internet’
Hardlopen en sex
Ze vragen atleten weleens wat ze vinden van sex voor de wedstrijd. Jos Hermens schijnt een keer gezegd te hebben: “Het liefst tijdens de wedstrijd”. Als hij het niet gezegd heeft, laat ik mij graag
corrigeren. Ondertussen denk ik dat sex tijdens het hardlopen onmogelijk is. Ja.
Harige sex
Doet mij denken aan het lagereschoolverhaal over de harige kut van de vissersvrouw: “In de
harige kut van de vissersvrouw stond een lul van een predikant.” En dan was eigenlijk bedoeld: “In de karige hut van de vissersvrouw stond een prul van een ledikant.” Wil deze zoeker plaatjes van blote vrouwen die normaal behaard zijn, wil hij of zij extreem behaarde mensen zien, of gaat het om sex met harige beesten, als daar zijn langharige koeien, teckels en cavia’s?
Herdershond sex
Van die kleine schoothondjes staan ook wel bekend als ‘kuttelikkertjes’. Zelfs een heel jonge pup van een herdershond is al groter. Natuurlijk kan een volwassen herdershond best een kut likken. Is het verstandig om je te laten pijpen of beffen door een herdershond? Is er onderscheid tussen homosexuele en heterosexuele beestenneukers, oftewel: maken dierenneukers onderscheid tussen
mannetjes- en vrouwtjesdieren?
Hoe men doet sex
Het was me al opgevallen dat het biologieonderwijs in Nederland te wensen overliet, maar het taalonderwijs is kennelijk ook niet best.
Honderden sex beelden gratis te zien op internet
Sexbeelden. Dat is nog eens wat anders dan tuinkabouters. In Rotterdam hebben ze momenteel een probleem met een ‘Kerstman met gestileerde kerstboom’, die door overspannen geesten is uitgeroepen tot kabouter met een anaalplug. Een anaalplug is kennelijk iets wat je in je reet douwt
tijdens de sex. Komt misschien ook van pas tijdens de diarree. Honderden sexbeelden bij elkaar vormen samen een pornopark. Dat doet dan weer denken aan ‘Pornopark Schaamharen’, uit ‘De familie Doorzon’ (maar vraag me niet welk album. Een van de eerste, dacht ik.).
Hulpmiddelen sex
Dat kan van alles wezen natuurlijk. In handen van een geoefend viespeuk is een creditcard ook een
sexhulpmiddel, al was het maar om een sexlijn mee te bellen, of een internetsexsite te bezoeken.
Ik wil sex en nu?
Ja, wat nu? Even naar de pinautomaat en dan naar de hoeren? Of moet het weer gratis wezen?
Ik wil sex met een ander (DP, 25-12-2004)
Je kan wel zo veel willen. Wil een ander ook sex met jou?
Ik wil sex zien (DP, 21-12-2004)
Dit lijkt mij eerder een anonieme mededeling dan een zoekactie. Tenzij de zoeker op zoek is naar een voyeur, die zijn intenties op internet kenbaar gemaakt heeft. In dat geval is de zoeker vermoedelijk een exhibitionist die zijn diensten wil aanbieden.
Is er nog een stel voor sex (DP, 25-12-2004)
Volgens mij zijn de meeste stellen wel voor sex. Stellen die tegen sex zijn, houden vaak vrij snel op stel te wezen.
Jonge vrouwen die sex willen (DP, 21-12-2004)
De meeste jonge vrouwen willen in enig stadium van hun leven wel sex, maar niet per se met de mensen die dat op internet zoeken. Jonge vrouwen die sex willen, vindt men gewoonlijk in disco, café of pretpark (waarom niet?) maar jonge vrouwen dienen normaal en netjes benaderd te worden. Een expliciete viezerik maakt alleen een kans als de jonge vrouwen stoned, stomdronken, dan wel strontlazerus zijn.
Katja sex
Met Katja zal Katja Schuurman wel bedoeld zijn. Die blijft toch merkwaardig populair. Was zij nou puur natuur, of net zo plastic als al die anderen?
Keukentafel sex (DP, 21-12-2004)
Sex op de keukentafel, op het aanrecht, op een bijzettafeltje, het kan allemaal. Sex met de keukentafel is van een heel andere orde.
Lange sex preview
Is ‘lange sex’ een neukpartij van drie uur, of sex tussen lange mensen? Wordt hier misschien een
‘sexpreview’ bedoeld, wat dat dan ook wezen mag?
Lekker sex (DP, 21-12-2004)
Lekker sex, lekker niet naar school. Of lekker toch. Lekker sex op school. In het fietsenhok. Of de lerarenkamer.
Nachtkijkers sex
Een bijziende nachtblinde voyeur, of iemand die al genoeg sex met gewone verrekijkers gehad heeft.
Nu gratis sex bekijken
Soms zou je willen dat er een tijdstip bij zo’n zoekactie stond. Hoe laat was het, toen de aandrang zo groot werd? De meeste mensen surfen op hun werk. Heeft u recentelijk een collega met de broek op zijn schoenen achter zijn computer zien zitten? Dan was het waarschijnlijk deze.
Ome sex
Een fragment uit een liedje luidde: “Ome Piet kent dertig variaties, zijn fantasie is werkelijk wonderbaar.” Ome Sex kent waarschijnlijk nog veel meer variaties. “Hoge ome sex” in combinatie met “prostituee” en “terwijl zijn vrouw thuis op de kindertjes paste” levert misschien geen zoekresultaten op, maar wel een leuk verhaal voor de Story, de Privé en de Weekend.
Olifant sex
Wil men sex met een olifant of wil men alles weten over het sexleven van de olifant? Hoe zou sex met een olifant in zijn werk gaan? Wordt het dier geacht zijn slurf te gebruiken? Zou een olifant eigenlijk in staat zijn zichzelf te pijpen?
Openbare sex
Openbare sex hoeft niet per se plaats te hebben op de openbare weg. Het kan ook op de stoep, in het overdekte winkelcentrum, op de spoorbaan (maar wel van te voren de dienstregeling
raadplegen), in de tram, in de lift, op de roltrap, in de taxi, op het voetbalveld en tijdens het parachutespringen.
Parkeerplaats sex (DP, 21-12-2004)
Een stuk veiliger dan sex midden op de snelweg, in de vluchtstrook of op de provinciale weg, vooral als de auto stilstaat.
Publiek sex (DP, 21-12-2004)
Publiek sex hebben, betekent sex in het openbaar. Sommige mensen vinden het leuk om te doen, andere mensen willen die publieke activiteiten dan weer graag zien. Iedereen blij.
Sex Assendelft
Een plaatsnamenregister van Nederland in combinatie met het woord sex, of seks (of seks en sex), levert een hoop bezoek op voor een internetpagina, schat ik. Wat komen er toch veel mensen veel tekort.
Sex attributen
Voor mensen die zich vervelen en mensen met veel fantasie, en zeker voor mensen met veel fantasie die zich vervelen, kan alles gebruikt worden als attribuut bij sex, of sexattribuut. Sexattributen kunnen gevonden worden in de keuken, de woonkamer en de schuur. Etenswaren zijn ook vrij populair, heb ik wel eens gehoord.
Sex bekijken (DP, 21-12-2004)
Maar natuurlijk alleen puur wetenschappelijk.
Sex bij mensen thuis
Een oud gebruik, dat in het vergeetboekje terecht dreigt te komen.
Sex bij paarden
Dit is af te raden. Andere dieren in wier nabijheid je geen sex moet hebben, zijn krokodillen, nijlpaarden en neushoorns. Hamsters, cavia’s en papegaaien daarentegen zijn relatief veilig. Het veiligst is de Pekingeend. Ook het lekkerst trouwens.
Sex bij mij huis
De Nederlandse taal is aan erosie onderhevig. Het is ‘sex bij mij thuis’, of ‘sex bij mijn huis’. Tenzij dit bedoeld is als: “Sex bij mij, huis, niet tent”.
Sex bordeel
Sex in een bordeel? Wat een originele gedachte.
Sex buren (DP, 21-12-2004)
Sexburen? Als je naast een bordeel woont heb je sexburen, denk ik. Niet te verwarren met Sexbierum, want dat is een plaats in Friesland, en moet op zijn beurt weer niet verward worden met de Romeinse legerkampen Babaorum, Aquarium, Laudanum en Petitbonum.
Sex bosjes
Dit is waarschijnlijk iemand die sex wil hebben in de bosjes.
Sex en voetbal
Twee van de populairste zoektermen. Zie ook: Voetbal, sex en Katja Schuurman
Sex fantasie (DP, 23-12-2004)
Hoeveel fantasie je ook hebt, uiteindelijk komt het toch altijd op hetzelfde neer: er
insteken en een beetje heen en weer bewegen.
Sex in bed
Gewoon, zomaar. Niet op de keukentafel, niet op het aanrecht, niet op de wasmachine, niet op de vloer, niet ondersteboven aan het plafond. Gewoon, in bed.
Sex in bed op foto’s
Sex in bed op tekenpapier. Sex in de auto op de snelweg. Sex in een vuilcontainer op aardappelschillen. Sex met een vuilniszak op je hoofd, waar een parkiet in rondfladdert (in de vuilniszak, niet in het hoofd), op hemelvaartsdag.
Sex in de auto openbare orde
Sex in de auto gaat alleen ten koste van de openbare orde als men er de juiste opruiende teksten bij weet te roepen.
Sex met
Deze persoon wil sex met om het even wat, of vindt sex vergelijkbaar met een zak patat, in welk geval wij dus moeten begrijpen dat er mayonaise overheen moet. Dan wordt het pas echt ranzig, of was dat nou met slaolie? Zou er nou ook al een sexuele stroming zijn die sex wil hebben volgens het snackbarmenu? “Sex met”, “sex pindasaus” en “sex speciaal”? Doet u mij dan maar geen “sexje oorlog”. Dat is te smerig voor woorden.
Sex met beesten
Zou het ook sex met pluche beesten kunnen zijn? Of met een hardplastieken olifant?
Sex met Britney
Liever niet, dank u.
Sex met de buren
Zou dit nou echt iets opleveren, zo zonder adres? Als je sex met de buren wilt, kun je dan niet beter in je eigen buurt wat foldertjes in de bus gooien, of heel ouderwets wat kopjes suiker gaan lenen?
Sex met de kerstman (DP, 25-12-2004)
De kerstman doet het door de schoorsteen.
Sex met de kleren aan
En het licht uit.
Sex met de simpsons
De Simpsons die ik ken, zijn tekenfilmfiguren. Het is fysiek onmogelijk daarmee sex te hebben.
Sex met dieren stel (DP, 21-12-2004)
Iemand die sex met een stel dieren wil hebben, bijvoorbeeld een bever en een stekelvarken? Een stel dat sex met kuddedieren wil? Of het begin van een zin: “Sex met dieren, stel dat je niet goed bij je hoofd bent…
Sex met doden
Dat noemen wij necrofilie. Het is maar wat je lekker vindt. Sex met gecremeerde doden is waarschijnlijk lastiger dan sex met begraven doden. Smerig blijft het.
Sex met drie (DP, 25-12-2004)
Sex met drie wat? Maar neen, dit is Belgisch voor ‘Sex met zijn drieën’ of ‘Sex met z’n drieë’. Een triootje dus. Blijft de vraag: drie wat?
Sex met een ander
Pubers besteden vaak dermate veel tijd aan sex met zichzelf, dat sommigen er nooit achterkomen dat sex ook met zijn tweeën kan. Deze zoeker heeft dat wel begrepen. Masturbatie kan trouwens ook met meer personen. In de jacht op de kijkcijfers komt SBS6, Nickelodeon of het nieuwe kanaal van John de Mol binnenkort met een aantal recordpogingen masturberen. Er zal onder andere geprobeerd worden met een straal sperma een volwassen vent van zijn brommer te spuiten, zoals geclaimd op een van de langspeelplaten van het Simplisties Verbond. De Myth Busters hadden die namelijk nog niet gehad.
Sex met Ezel
De zoeker schrijft Ezel met een hoofdletter. Misschien is de heer of mevrouw Ezel een kennis van hem of haar. Het kan ook zijn dat de zoeker op zoek is naar zo’n balkend beest. Voor beestenneukers komt er binnenkort een veilingsite bij: e-beest. Hahahahahaha. Sorry.
Sex met familie
Dat leidt tot inteelt. Inteelt kan leiden tot aangeboren afwijkingen, waarvan banjospelen en appelmoes eten de bekendste zijn.
Sex met geweld
BAH
Sex met homo
Kan ook.
Sex met koeien
“Dieren die het meest voor bestialiteit worden gebruikt, zijn in de verste verte geen familie van ons. Het zijn vooral roofdieren, zoals de hond, en hoefdieren, zoals geit, rund en ezel. Ook andere zoogdieren worden genoemd, tot zeekoeien toe, maar met mensapen blijft het bij seksueel getinte spelletjes.” (Midas Dekkers, Lief dier, Uitgeverij contact, ISBN 90-254-6948-5, blz. 66.)
Sex met Lex
Iemand is verliefd op Lex en wil nu weten of er op internet verslag wordt gedaan van Lex’ voorgaande sexuele (of seksuele, zoals sommige mensen zeggen) escapades. Vooral of Lex lekker is in bed natuurlijk. Actie levert 42.300 treffers op, dus om te beginnen zou ik er aanhalingstekens omheen zetten. Dat scheelt vast enorm.
Sex met paarden (DP, 23-12-2004)
Sex met paarden lijkt mij typisch iets voor andere paarden. Maar ja, de mens heeft niet genoeg aan zijn eigen soort. In ieder geval de gestoorde mens niet.
Sex met pubers (DP, 21-12-2004)
Minderjarige pubers die sex hebben met andere minderjarige pubers zijn niet strafbaar als beide pubers deze pubersex wensen. Hoewel, is dat wel zo? Valt dat dan niet onder sex met minderjarigen? Volwassenen die sex hebben met pubers zijn dacht ik wel strafbaar, als de pubers onder een bepaalde leeftijd zijn. Of dat ook geldt als de puber het zelf wil, weet ik ook niet. Ik ben geen jurist.
Sex met publiek
Met het hele publiek, of met een deel ervan?
Sex met zijn allen
Een van de manieren om een scheut in de rug te krijgen. Hoeveel mensen zou de zoeker bedoelen met “zijn allen”?
Sex op het strand
Doe het niet. Je krijgt overal zand in, en dat is geen prettig gevoel.
Sex op internet
Sex geeft het internet eigenlijk bestaansrecht, zoals eerder de videoband. Zal dus wel veel treffers opleveren, zoiets.
Sex op toilet
Gaat dat staand of zittend? Trek je na afloop ook door? Moet je de toiletjuffrouw dubbel betalen?
Sex op zijn tijd
Alles op zijn tijd.
Sex tv kanalen op internet
En dat zijn dan natuurlijk ook weer afzonderlijke themakanalen, voor alle sexuele ideeën, afwijkingen en liefhebberijen.
Sex van homo’s
Dat is niet hetzelfde als ‘sex voor homo’s’, ‘sex door homo’s’ en ‘sex tussen homo’s’. Wat zo’n voorzetsel nog een verschil maakt.
Sex voor geld
En waarom ook niet.
Sex.dat
Geen idee wat dit is. Sex.dat? Sex.dit? Sex.daar? Sex.waar? De extensie ‘dat’ staat soms voor een data- of gegevensbestand, wat eigenlijk raar is, aangezien alle bestanden gegevens bevatten, tenzij ze leeg zijn, natuurlijk.
Sexattributen
Te koop of te huur? Wie maakt de gehuurde sexattributen schoon?
Sexfilm op Nokia
Voeg daaraan toe het bericht dat er nu ook een televisiezender voor GSM’s komt. Die schermpjes zijn alleen zo verrotte klein, daar zie je helemaal niets op. Of maakt Nokia ook iets anders dan telefoons?
Sexfilm van internet halen
Dat gaat het handigst als je een titel weet. Zoeken op die titel, plus het woord download, dan moet het lukken. Als de zoeker bedoelde te vragen hoe hij een sexfilm van het internet moest afhalen, zodat tere kinderzieltjes niet met die vunzigheid geconfronteerd worden, wordt het lastiger.
Sexleven van paarden
Het sexleven van paarden is vrij normaal. Meestal doen mannetjespaarden (hengsten) het met vrouwtjespaarden (merries). Soms doen ze hengsten het met ezelinnen, en merries met ezels. Dat levert dan van die muildieren en muilezels op. Men heeft trouwens ook wel eens leeuwen en tijgers met elkaar gekruist, maar nog geen leeuwen en paarden.
Sexlijn paarden (DP, 24-12-2004)
Paarden hebben het tegenwoordig makkelijker dan vroeger. De moderne telefoon heeft namelijk druktoetsen, en paarden kunnen nu dus wel hun eigen sexlijn bellen. Met die oude draaischijf ging dat niet.
Sexuele afwijkingen (DP, 21-12-2004)
Op internet kom je veel sexuele afwijkingen tegen. Je zou haast kunnen concluderen dat gewoon recht op en neer willen neuken en verder niets, en dan ook nog niet te vaak, een sexuele afwijking is.
Sexsupermarkt
Ongetwijfeld kun je in de sexsupermarkt alles kopen wat met sex te maken heeft. Zouden ze in de
sexsupermarkt net als in de gewone supermarkt onderscheid maken tussen eetbare en niet-eetbare waar? Hoe groot is een sexsupermarkt? Hoe heet een sexsupermarkt? Verzin uw eigen woordspeling met Albert Heijn en Konmar. Bedoelde de zoeker misschien “Sex supermarkt”? Dan is het wachten op: “Sex apotheek”, “Sex fietsenstalling” en “Sex computerwinkel”.
Snelweg sex hoe en wat
Als je sex hebt op de snelweg, kun je dat beter niet doen terwijl je achter het stuur zit. In de middenberm of op de vluchtstrook is ook niet aan te raden. Zoek een parkeerplaats op, en doe het daar. Voor de rest zal het wel het zelfde zijn als andere sex.
Spaarnwoude sex
Zou dit om heterosex, homosex of beestensex gaan? Zie: Sex met koeien
Stel zoekt werk in sex wereld
En anders willen ze wel onbetaald stagelopen om ervaring op te doen.
Tiroler sex gratis
Bij die rotzooi zou je geld toe moeten krijgen.
Variaties bij het sexleven
Wat niet hetzelfde is als ‘variaties op het sexleven’, ‘een gevarieerd sexleven’ of ‘variaties op het Wilhelmus’. Om maar eens wat te noemen.
Voet sex
De eerste die op het idee kwam om zijn of haar voet in een vagina te steken, had waarschijnlijk de handen vol. Tenzij het de gemeenschappelijke voorouder van mens en aap was, want die had natuurlijk gewoon vier handen. De evolutie is toch een wonderlijk iets.
Voetbal sex
Wat mij opvalt is dat zo veel mensen sex met een x, ix of iks schrijven, terwijl het Groene Boekje verordonneert dat het met een k moet. Als ze seks met een k zouden schrijven, zouden ze mij ook niet vinden natuurlijk. Maar goed. Benieuwd welke sporten er nog meer voorbij gaan komen: “Formule 1 sex”, “Mountainbiken sex” en “Trampolinespringen sex” liggen voor de hand. Zie ook: Voetbal, sex en Katja Schuurman
Voetbalseks
Een van de weinige Nederlanders die ‘seks’ met een k schrijft. Zal wel hoog gescoord hebben in het nationaal dictee. Dan zal het wel een Belg zijn. Het is ook meer het nationaal Belgisch dictee, ben ik bang.
Voetbalsex
Geen idee wat het is. Zie ook: Voetbal, sex en Katja Schuurman
Vrouwen met telefoonnummer die sex willen
Een postbus of e-mailadres voldoet niet.
Vrouwen willen pijpen ook sex bij doen bij mannen
Nou gebruik je zoveel woorden, en nog is niet precies duidelijk wat je zoekt. Het heeft iets met sex te maken, dat wel.
Vuilniszak sex
Fetisjisten zijn er in alle soorten en maten. Dit is wel de eerste vuilniszakkenfetisjist die ik tegenkom. Maar ja, zoals er schoenenfetisjisten, rubberfetisjisten en schaatspakkenfetisjisten zijn, zijn er dus ook mensen met een voorkeur voor dun grijs plastic. Met een hele rol vuilniszakken kun je vast ook wel vieze dingen doen, net als met stokbroden, komkommers en watermeloenen.
Wie wil gratis sex met mij
Op 27 oktober zag ik “Wie wil sex met mij” voorbij komen, maar deze figuur zit nog erger omhoog, dat is duidelijk. Waarschijnlijk vindt hij of zij nog wel iemand ook. Er wordt in Nederland nogal veel omhoog gezeten, sexueel gezien.
Wie wil nu sex met mij
Na “Wie wil sex met mij” en “Wie wil gratis sex met mij” een nieuw absurd hoogtepunt. Stel je voor dat iemand zegt: “Ik!” en dat die persoon aan de andere kant van de wereld zit. Hoe los je dat op? Deze persoon heeft nog wel het vertrouwen dat iemand het zou willen, maar binnenkort verwacht ik: “Wie zou er in vredesnaam sex met mij kunnen willen?”
Wie wil sex met mij
Als je zo omhoog zit, zit je echt omhoog.
Zijn er vrouwen die gratis sex willen (DP, 24-12-2004)
Een zwaar geval van vragen naar de bekende weg. De meeste vrouwen willen
gratis sex, en als ze ervoor willen betalen, is het nooit veel. Sterker
nog, de meeste vrouwen willen geld toe.
29-11-2010 22.47 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Sex, Zoektermen

Er heeft iemand gereageerd op “Sex”

  1. […] niet eens een aparte categorie was. die hebben we toen ook maar gemaakt, waarna het stukje ‘Sex‘ het eerste stukje in die nieuwe categorie […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties