Als Stan van Houcke het zou snappen, zou hij het niet leuk vinden

With all due apologies to Oliver Stone (and Mahmoud Ahmadinejad of Iran and Recep Tayyip Erdogan of Turkey), what the Wikileaks documents reveal is not a conspiracy of any kind but a scary and growing gap between the private assessments of American diplomats and allies in the Middle East and public statements made by U.S. government officials. The publication of these leaked cables is eerily reminiscent of the Pentagon Papers, which exposed a decade-long attempt by U.S. officials to distort and conceal unpalatable truths about the Vietnam War, and manipulate public opinion. The difference is that while the Pentagon Papers substantially vindicated the American left, the Wikileaks cable dump vindicates the right.

Zie ‘Deadly Fictions – by Lee Smith > Tablet Magazine – A New Read on Jewish Life‘.

Stan van Houcke, plaatje. Strip eigenlijk meer. Op het eerste plaatje zegt iemand, in wien wij 'de logger' herkennen, in de telefoon: "Nou moet u eens even goed luisteren, meneer van Houcke, dat u een waardeloze ouwe zak bent is nog tot daar aan toe. Zit ik niet mee." Op het tweede plaatje zegt hij: "Maar u raaskalt nogal veel en daar moet u onmiddellijk mee ophouden, begrijpt u wel. Gewoon niet meer doen. Anders zet ik het op mijn log." Op het derde plaatje staart hij zwijgend naar zijn scherm. Wij weten niet wat er in hem omgaat. Of in Stan van Houcke.

30-11-2010 9.55 | Door: Stagiaire | Categorie: Losse skakels, Stan van Houcke

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties