Stan van Houcke verdwenen

Stan van Houcke is verdwenen. Of liever gezegd: koppiepeester Stan van Houcke heeft vandaag nog niets op zijn blergh gezet, voor zover wij dat op dit moment kunnen constateren. Aangezien Stan van Houcke lijdt aan een geavanceerde vorm van koppiepeestdiarree, is dat ongewoon. Wij vinden het weliswaar helemaal niet erg dat er kennelijk een klont in zijn koppiepeeststroom terechtgekomen is, maar vragen ons wel af hoe het komt.

Als wij een fan van Stan ‘aluhoedje’ van Houcke zouden zijn, zouden wij ogenblikkelijk beginnen te roepen dat de Mossad of de CIA, of zelfs de Mossad en de CIA, Stan ‘IsraĆ«l heeft geen bestaansrecht’ van Houcke had of hadden laten verdwijnen. Wij zijn echter geen fan van Stan ‘leve Gretta Duisenberg‘ van Houcke en denken dus gewoon dat er iets banalers aan de hand is. Stan van Houcke heeft vermoedelijk griep, een kater of er definitief genoeg van. Wij hopen op het laatste.

Stan van Houcke, plaatje. Strip eigenlijk meer. Op het eerste plaatje zegt iemand, in wien wij 'de logger' herkennen, in de telefoon: "Nou moet u eens even goed luisteren, meneer van Houcke, dat u een waardeloze ouwe zak bent is nog tot daar aan toe. Zit ik niet mee." Op het tweede plaatje zegt hij: "Maar u raaskalt nogal veel en daar moet u onmiddellijk mee ophouden, begrijpt u wel. Gewoon niet meer doen. Anders zet ik het op mijn log." Op het derde plaatje staart hij zwijgend naar zijn scherm. Wij weten niet wat er in hem omgaat. Of in Stan van Houcke.

1-12-2010 18.01 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Arabische wereld, Loggers gelogd, Stan van Houcke

Er heeft iemand gereageerd op “Stan van Houcke verdwenen”

  1. […] van Houcke, over wien wij niet al te lang geleden nog schreven ‘Stan van Houcke verdwenen‘, is alweer terug. Daar zijn wij niet blij mee. Een geluk bij een ongeluk is dat niemand […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties