Hè bah: Stan van Houcke alweer terug

Stan van Houcke, over wien wij niet al te lang geleden nog schreven ‘Stan van Houcke verdwenen‘, is alweer terug. Daar zijn wij niet blij mee. Een geluk bij een ongeluk is dat niemand leest of althans serieus neemt wat Stan ‘aluhoedje’ van Houcke te melden heeft, waarmee hij in dezelfde categorie zit als Micha ‘aluhoedje’ Kat en Peter ‘hé, iemand kent mijn naam’ Olsthoorn, waarover u kunt lezen in ‘Niemand neemt Peter Olsthoorn of Micha Kat serieus‘. Dat wordt dus nog dringen voor de Spotprijs.

Uit doorgaans onbetrouwbare bron hebben wij overigens vernomen wat de reden was van Stan’s afwezigheid: omdat de schoorsteen toch moet roken, ook al ben je een aluhoedje, zou Stan tegenwoordig een baantje hebben als vakkenvuller in de supermarkt, zodat hij overdag niet zo veel aan koppiepeesten toekomt. Wij vinden het een komische gedachte, maar geloven er geen barst van, daar wij ons niet kunnen voorstellen dat iemand hem zou willen hebben.

Stan van Houcke, plaatje. Strip eigenlijk meer. Op het eerste plaatje zegt iemand, in wien wij 'de logger' herkennen, in de telefoon: "Nou moet u eens even goed luisteren, meneer van Houcke, dat u een waardeloze ouwe zak bent is nog tot daar aan toe. Zit ik niet mee." Op het tweede plaatje zegt hij: "Maar u raaskalt nogal veel en daar moet u onmiddellijk mee ophouden, begrijpt u wel. Gewoon niet meer doen. Anders zet ik het op mijn log." Op het derde plaatje staart hij zwijgend naar zijn scherm. Wij weten niet wat er in hem omgaat. Of in Stan van Houcke.

1-12-2010 19.12 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Loggers gelogd, Stan van Houcke

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties